INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - CHILE

FOTO Brazilienii au trecut la arte marţiale » Jo a fost la un pas să-i provoace o accidentare gravă lui Claudio Bravo

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 28 iunie 2014 21:29

În startul primei reprize de prelungiri, portarul chilian Claudio Bravo a fost aproape de o accidentare gravă.
Brazilianul Jo a urmărit o minge înaltă şi l-a atins cu talpa pe Bravo, printr-un procedeu de arte marţiale. Din fericire pentru portarul chilian, a reuşit să reţină mingea şi să evite contactul direct cu crampoanele atacantului brazilian.

Howard Webb i-a acordat cartonaş galben lui Jo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:20

intrarea lui Jo este chiar in ton cu nenumaratele faulturi dure ale kilienilor. bine ca au plecat acasa, aia nu mai aveau mult si rupeau cuiva niste membre..))

borat101
borat101  •  29 Iunie 2014, 08:16

HELLOOOO ... cel care a scris penibilitatea. Portarul Claudio Bravo nu a retinut mingea, tu ce meci ai vazut, ca mingea a scapat'o din mana din cauza intrarii K.R.IMINALE de alt sport. Dar asta se intampla la jucatori fara valoare cand sunt frustrati, intra miseleste, triseaza sub orice pret, ciordeste orice, injura, provoaca, etc.. etc... Nu este nimic nou despre astfel de jucatori varza impusi la echipe de club si nationale ... ca sa fie vanduti sub orice pret ca carne vie.

rolando
rolando  •  28 Iunie 2014, 23:02

Sper ca Jo asta, si colegii lui, sa intre in vacanta mult mai repede... Slabuti rau!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează