INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA

FOTO Germania fierbinte » Prietena lui Mario Gotze e printre cele mai dorite femei de la Mondial

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iunie 2014 19:52

Ann-Kathrin Brömmel, prietena lui Mario Gotze, se numără printre cele mai arătoase iubite şi soţii ale jucătorilor de la World Cup 2014

Ann-Kathrin are 24 de ani şi l-a întîlnit pe Gotze, fotbalistul lui Bayern, într-un club, în urmă cu doi ani şi jumătate. Fotografiile cu ei doi în Ibiza, în vara lui 2012, au făcut senzaţie şi astfel cei doi au devenit un cuplu stabil.

Ann-Kathrin Brömmel, alias Ann-Kathrin Vida, este model de lenjerie scumpă, dar şi blogger de modă. Este, de asemenea, şi cîntăreaţă şi compozitoare, apărînd pe scenă sub pseudonimul Trina B.

Frumoasa, cu ochi albaştri, care are 1,77 metri înălţime şi ştie să cînte la pian din copilărie, a început modellingul la vîrsta de 16 ani. Nemţoaicei îi place să danseze, să cînte şi să facă jogging. Nu se face de rîs nici în bucătărie, învăţînd mereu reţete noi, şi îi place foarte mult să călătorească.

"Import" de prostituate
BRAZILIA. Dat fiind afluxul mare de clienţi străini, patronii de cluburi din Sao Paulo au început să angajeze dansatoare şi escorte din alte regiuni ale ţării. Publicaţia Folha de Sao Paulo" notează că foarte multe prostituate ies la lucru în apropierea hotelurilor unde sînt cazaţi oficialii FIFA. Una dintre fetele de pe stradă a explicat că, pentru străini, preţul este de 5.000 de reali, adică 1.700 de euro.

Securitate pe muchie de cuţit
BRAZILIA. Ziarul Correio Braziliense a publicat o fotografie care demonstrează că sistemul computerizat de securitate folosit de poliţie pentru a ţine lucrurile sub control în timpul CM este mai uşor de spart decît s-ar putea crede. Parola întregului sistem apărea pe ecran, în imagine, alături de şeful operaţiunilor şi de alţi membri ai staffului care se ocupă de monitorizare. Ziariştii brazilieni se întreabă, înainte de orice, de ce ar etala cineva parola unui program, oricare ar fi el, pe un ecran, într-o poză destinată lumii întregi.

Secţiune specială pentru Campionatul Mondial! Intră pentru a urmări liveTEXT partidele avînd parte de o grafiă deosebită! Poţi vedea cele mai interesante statistici şi infografii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează