INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  HOTEL

FOTO Giorgio Chiellini a fost muşcat de umăr din nou! De data aceasta, la hotel :D

foto: El Mundo Deportivo +3   FOTO
foto: El Mundo Deportivo

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 26 iunie 2014 13:58

Una dintre angajatele hotelului la care era cazată naţionala Italiei a imitat celebra muşcătură pe care uruguayanul Luis Suarez i-a aplicat-o lui Giorgio Chiellini

Alli, una dintre angajatele hotelului, i-a cerut lui Chiellini să facă o poză cu ea, înainte ca naţionala Italiei să se îndrepte spre Europa. Chiellini a acceptat, iar Alli a vrut ca poza să fie specială. :D

Sancţiune gigantică pentru Suarez?
Suarez nu este la primul incident de acest gen, ultima oară sîrbul Ivanovici de la Chelsea fiind victima vîrfului. De această dată, gestul lui Suarez îi poate aduce o suspendare de doi ani sau 24 de meciuri la naţionala Uruguayului! Detalii aici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaualibera
steaualibera  •  26 Iunie 2014, 16:54

Cred ca l-a muscat si de " altceva" in particular .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează