INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  MONDEN

Galerie FOTO Hot! Hot! Hot! » Cele mai fierbinţi iubite de fotbalişti de la Mondialul din acest an

Tamara Gorro +7   FOTO
Tamara Gorro

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 22:28

Iubitele fotbaliştilor de la World Cup au atras atenţia publicului pe cît au făcut-o şi meciurile în care ei au fost protagonişti. Să le recapitulăm!

Majoritatea sînt fotomodele de succes. Unele au cochetat şi cu actoria. Sînt strălucitoare şi au bărbaţi celebri. Se află în lumina rampei pentru ambele motive.

TAMARA GORRO (foto 1)
Tamara, vedetă de televiziune, este soţia argentinianului Ezequiel Garay din 2012, dar relaţia lor durează din 2010. Tamara are 27 de ani. În trecut, a fost acuzată că a practicat prostituţia de lux şi că are o fiică secretă, la care a renunţat.

ANN-KATHRIN BROMMEL (foto 2)
Prietena eroului Germaniei Mario Gotze este model de lenjerie intimă şi blogger de modă. Are 24 de ani şi de doi ani este iubita lui Gotze. Uneori cîntă şi compune muzică, mai ales că în copilărie a studiat pianul.

CATHY FISCHER (foto 3)
Mats Hummels are şi el o iubită sexy. Cathy şi Mats sînt împreună de cînd aveau amîndoi 19 ani, adică din 2007. Este o prezenţă elegantă şi foarte tandră cu Mats.

IRINA ŞAIK (foto 4)
Cristiano Ronaldo nu s-a văzut prea mult la Cupa Mondială. Dar despre rusoaica sa perfectă se va vorbi multă vreme.

LENA GERCKE (foto 5)
Blonda lui Sami Khedira este model şi prezentatoare de televiziune. În vîrstă de 26 de ani, Lena face parte din clubul select al celor născuţi pe 29 februarie. Şi joacă şi şah.

SARAH BRANDNER (foto 6)
Iubita lui Bastian Schweinsteiger a apărut în Sports Illustrated Body Painting Issue. Cei doi formează un cuplu din 2007 şi locuiesc la Munchen.

YOLANTHE SNEIJDER-CABAU (foto 7)
Soţia olandezului Wesley Sneijder este model şi vedetă TV. Dar este şi o personalitate pentru drepturile copiilor abuzaţi în întreaga lume.

MELISSA SATTA (foto 8)
Jumătatea lui Kevin Prince Boateng a devenit mamă acum 3 luni, aducîndu-l pe lume pe Maddox. Melissa are o carieră în televiziune şi este cunoscută şi pentru că a fost iubita lui Christian Vieri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
xftw
xftw  •  19 Iulie 2014, 16:26

Macar asta sa faceti si voi...

blacksun_14
blacksun_14  •  19 Iulie 2014, 09:28

hot hot hot.Gesepeul mai posteaza un articol jenant fara vreo legatura cu sportul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează