INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

GALERIE FOTO O nouă senzaţie la Mondial » Jale Berahimi a dat-o uitării pe Sara Carbonero: "E foarte, foarte sexy!" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 20:41

Costa Rica face senzaţie la Campionatul Mondial din Brazilia şi nu doar prin rezultatele în faţa Uruguay-ului sau Italiei. Un post de televiziune din Costa Rica a trimis în Brazilia cel mai sexy reporter al turneului final, care ar putea cîştiga fără nici o problemă titlul de miss.
Jale Berahimi are 28 de ani şi deja a cucerit pe toată lumea, de la suporteri pînă la jucători. Pozele cu ea din Brazilia au ajuns să aibă sute de likeuri pe Facebook, dar şi fave-uri pe twitter. În urmă cu cîteva zile, reporterul s-a pozat cu Rio Ferdinand la unul dintre meciurile de la Mondial. Chiar dacă Anglia a fost eliminată chiar după ce Costa Rica a reuşit să cîştige în faţa Italiei, fotbalistul nu a refuzat-o pe superba reporteră.

A venit la Mondial pentru a transmite cele mai importante informaţii, dar Jale Berahimi a devenit peste noapte chiar ea un subiect de presă, ajungînd în marile ziare internaţionale cu pozele ei.

Cea mai spectaculoasă prezentare a Mondialului e pe GSP.ro » Află acum detalii despre competiţie, vezi meciuri live, citeşte statistici, urmăreşte infografii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
haxor
haxor  •  22 Iunie 2014, 12:49

am batut o gramada de tari, sunt un mare pasionat de sport in general si am o varsta care-mi permite sa vorbesc despre multe evenimente sportive moajore, deci la cate ziare de genul am citit pe unde am umblat, niciodata, dar niciodata nu am gasit undeva un ziar cu ziaristi mai obsedati ca in Romania. In tara asta avem o mare problema si ai impresia ca acesti tipi ce vor sa ne faca sa credem ca sunt ziaristi de fapt multi din ei nu au treaba cu sportul ci mai degraba cu site'urile de pornografie si de labili sexual. :-))) Vai de capul lor pe mana cui a ajuns presa romaneasca...

salah
salah  •  21 Iunie 2014, 21:57

ce barna are-zici ca ii tonciu la fatzau

ftwraku
ftwraku  •  21 Iunie 2014, 19:55

Si ar fi simpatice si comentariile astea daca nu ar fi atatea... Adica,da...faci si cateva articole despre nimic,insa...daca esti ziar de sport,in general de ocupi cu sportul. Asta intr-o lume sanatoasa la cap...Poate ca voi nu sunteti ziar de sport,ci mai mult de cancan...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close