INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SUEDIA - PORTUGALIA

Ibrahimovici a făcut spectacol la un interviu: ”Vorbeşti cu Dumnezeu”

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 noiembrie 2013 21:06

Ibrahimovici a făcut spectacol la un interviu dinaintea returului cu Portugalia, într-un schimb de replici cu un jurnalist suedez


Zlatan Ibrahimovici nu se dezminte. Campionul mondial al golurilor fabuloase în ultimii doi ani, internaţionalul suedez a demonstrat luni, încă o dată, că are şi mult umor. Stă mărturie conversaţia pe care a avut-o cu un jurnalist înaintea returului barajului cu Portugalia, de aseară:

Reporter: "«Ibra», ne calificăm?"
Zlatan: "Numai Dumnezeu ştie!"
Reporter: "Cam dificil să-l întrebăm..."
Zlatan: "Păi tocmai vorbeşti cu EL".


Gălăgie în loc de "Bună dimineaţa!"
Suedezii au apelat la sprijinul suporterilor pentru a-l scoate din ritm pe Cristiano Ronaldo şi aceştia n-au întîrziat să le vină în ajutor. La sosirea pe aeroportul din Stockholm l-au primit cu melodia "Hey Pippi Langstrumf", iar în zorii zilei de ieri l-au terorizat cu muzică la staţia de amplificare. Postul de radio RIX FM şi-a deplasat o întreagă echipă şi "sculele" aferente în faţa hotelului care i-a găzduit pe portughezi şi la 7:15 fix a început "balul"!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Noiembrie 2013, 10:44

Ibra ...stai acasa ...ca si romanii ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Noiembrie 2013, 10:40

Distractiv e ca si Dumnezeu- Ibra si Satana- Piturca stau acasa la vara. Va fi un CM secularizat total!:)))))

travk
travk  •  20 Noiembrie 2013, 10:19

ei l-au trezit de dimineata cu muzica, Ronaldo le-a dat un hat-trick si i-a lasat acasa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează