INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - GERMANIA

Joachim Low analizează partida din semifinale cu Brazilia: "Absenţele lui Thiago Silva şi Neymar se vor vedea"

Sura: Reuters
Sura: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 10:21

Joachim Low a vorbit în ultimă conferinţă înaintea primei semifinale a Campionatului Mondial, dintre Germania şi Brazilia, despre absenţele lui Silva şi Neymar, dar şi despre problemele pe care le întîmpină echipa sa."Îmi pare foarte rău că Neymar şi Silva nu pot juca. Sînt doi fotbalişti uriaşi. Cred că acum vom avea un avantaj semnificativ. Ambele absenţe vor influenţa în rău spectacolul de pe teren", a declarat Joachim Low.

Selecţionerul german a ţinut să scoată în evidenţă şi problemele de sănătate pe care jucătorii "panzerelor germane" le au la acest turneu final.

"Jucătorii mei au unele probleme legate de boli, răceli şi gripe, dar acum sîntem mai bine. Mertesacker nu s-a simţit bine în ultima perioadă, dar acum pare să-şi fi revenit.

Ultima partidă între cele două s-a încheiat cu victoria Germaniei, 3-2, într-un meci amical disputat în luna august din 2011. Iar în ultimul joc oficial, Brazilia s-a impus cu acelaşi scor, într-o partidă de la Cupa Confederaţiilor din 2005.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bluelion71
bluelion71  •  08 Iulie 2014, 12:41
Postat de dan1771 pe 08 Iulie 2014, 10:36

germania cistiga neymar nu joaca dar finala olanda o ia

De acord cu tine, dar finala se joacă, indiferent care sunt protagonistele... La un asemenea nivel, orice e posibil. N-aş îndrăzni să aleg dintre cele două mari.

capitanothemagician
capitanothemagician  •  08 Iulie 2014, 12:38
Postat de grivei15 pe 08 Iulie 2014, 12:28

Finala mare va fi Argentina - Brazilia, castiga prima cu 2 goluri Messi, care devine si cel mai bun marcator (mai da 1 gol si olandezilor in semifinala)

Amin

grivei15
grivei15  •  08 Iulie 2014, 12:28

Finala mare va fi Argentina - Brazilia, castiga prima cu 2 goluri Messi, care devine si cel mai bun marcator (mai da 1 gol si olandezilor in semifinala)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează