INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COLUMBIA - URUGUAY 2-0

Jose Pekerman aşteaptă meciul din "sferturi", Oscar Tabarez pleacă acasă » "Ne gîndim doar la Brazilia"

Sursa: REUTERS
Sursa: REUTERS

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 29 iunie 2014 11:35

Selecţionata Uruguayului a fost eliminată în "optimi" de reprezentativa similară a Columbiei, 0-2, şi a părăsit turneul final din Brazilia. Cei doi antrenori au comentat situaţia în care se află propriile echipe.

Selecţionerul Columbiei, Jose Nestor Pekerman, le-a dedicat victoria columbienilor şi este deja cu gîndul la meciul din "sferturi", cu Brazilia.

"Felicitări tuturor, oamenii din Columbia meritau această calificare. Uruguay este o echipă foarte dificilă, cu un mare antrenor, dar vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru efortul depus. Acum trebuie să ne gîndim la meciul cu Brazilia", a spus Jose Nestor Pekerman.

De partea cealaltă, Oscar Tabarez a felicitat echipa învingătoare, dar în special pe marcatorul celor două goluri, James Rodriguez.

"Ştiam că naţionala Columbiei este o mare echipă, cu mari jucători. Rodriguez a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri de la Cupa Mondială. Trebuie să acceptăm înfrîngerea, să felicităm Columbia şi să-i dorim mult succes mai departe", a declarat Oscar Tabarez.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:15

joga campeao, nossa selecao ! ultra selecao, hexacampeao ! Brasil !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 13:11

nea Selectioneru... pupa-l in bip bip bip pe Jaime, vere, ca daca nu avea idei nastrusnice nu se stie cum se termina finalmente..)) vezi ca Brasil e Brasil, nu fosta celebra Uruguay..)) mai lasa coca..))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează