INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - OLANDA 0-3

Jucătorii lui Scolari sînt distruşi: "Le cerem scuze tuturor brazilienilor! E foarte dureros"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 01:26

Brazilienii au suferit din nou o înfrîngere usturătoare, 0-3 cu Olanda în finala mică a CM, şi şi-au dezamăgit susţinătorii.
Căpitanul Thiago Silva le cere scuze fanilor brazilieni.

"E frustrant. Am visat să ajungem în finală, apoi am avut nopţi albe şi acum încheiem în acest fel...Nu meritam un asemenea final. Le cerem scuze tuturor brazilienilor. E dificil, e foarte dureros", a spus Silva, potrivit O Globo.

Mijlocaşul Oscar nu-şi poate explica ce s-a întîmplat:

"După eşecul cu Germania, ne-am dorit enorm să cîştigăm acest meci. Am avut ocazii, dar am luat uşor golurile şi acum sîntem toţi foarte trişti. Trebuie să analizăm bine ce s-a întîmplat şi să nu mai repetăm astfel de episoade".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
helena
helena  •  13 Iulie 2014, 16:33

Cat ma bucur-sa nu mai aud de acesti fomisti

amidal
amidal  •  13 Iulie 2014, 01:53

E ras ...nu e dureros.

flipo
flipo  •  13 Iulie 2014, 01:48

Analize ? Cand tara ta cheltuie atatia bani ca sa organizeze un CM si tu ca echipa cu pretentii de titlu joci ca o muratura fara nici un fel de determinare,fara orizont.Daca Brazilia iesea in evidenta la fotbal o facea pentru ca avea intotdeauna jucatori talentati pe care era o placere sa-i privesti.Trebuie dati afara toti incepand cu federatia si terminand cu jucatorii.Si apoi sa faca analize cum sa readuca fotbalul (spectacol) in Brazilia.E valabil si prin alte parti daca ma intelegeti...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează