INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - PORTUGALIA 4-0

L-au fugărit cu motocicletele :) Brazilienii l-au ironizat pe CR7 după eşecul de la Salvador

Articol de - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 00:27

Cotidianul Agora a caricaturizat dezastrul Portugaliei la debutul în turneul final mutînd acţiunea în Cel de-al Doilea Război Mondial.

Nostimă caricatura publicată ieri de jurnalul brazilian Agora. Doi jucători nemţi, Mertesacker şi Ozil, sînt într-o motocicletă cu ataş din Al 2-lea Război Mondial şi îl aleargă pe Ronaldo trăgînd în el cu mitraliera, mingile Brazuca sînt gloanţe dum-dum: Ra-ta-ta-ta-ta! Iar

Cristiano strigă: "Ai, Jesus!".
Nu se putea o descriere mai bună a partidei de la Salvador - apropo, pe " Fonte Nova" sînt numai execuţii? După acel 5-1 memorabil al olandezilor cu Spania, acum şi acest incredibil 4-0 al friţilor -, alb-negrii i-au vînat pe lusitani, i-au fugărit pînă cînd s-au predat.

Au jucat atît de bine încît şi, fără penalty, şi fără eliminarea lui Pepe, tot la fel de rău i-ar fi bătut. Meciul 100 al germanilor la Mondial - primii care ating o asemenea performanţă - a fost perfect.

Şi, după prima etapă, o finală se profilează din ce în ce mai limpede. Un ultim act fără nici o echipă sud-americană. Germania - Olanda, ar fi splendid. Şi să cîştige Portocala, după un joc întors pe dos faţă de cel din 1974. Fix 40 de ani mai tîrziu.

Muller (tot un Muller) deschide scorul din penalty, în minutul 2. Apoi, Van Persie egalează de la 11 metri şi, chiar înaintea pauzei, Robben face 2-1. Scor final. Olanda campioană.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează