INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY - ANGLIA, MÎINE, ORA 22:00, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Luis Suarez s-a recuperat şi e gata să strice planurile Angliei: ”Sînt pregătit 100%!”

Articol de - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 00:27

După înfrîngerile celor două formaţii din meciurile de debut, partida de mîine, Uruguay-Anglia, ia forma unei confruntări decisive.

Luis Suarez (27 ani) şi-a revenit după accidentarea suferită la genunchiul stîng şi mîine va evolua la Sao Paulo împotriva Angliei, după ce Tabarez l-a menajat în meciul de debut cu Costa Rica: "Mă aşteptam să intru în primul meci şi să pun umărul la o revenire. Mai bine că nu am jucat pentru că probabil m-aş fi forţat inutil şi accidentarea ar fi revenit", a explicat golgeterul lui Liverpool.

"Au probleme mari în apărare!"
Primul 11 al Angliei e format exclusiv din jucători care evoluează în Premier League, ceea ce-i conferă uruguayanului un avantaj considerabil: "Norocul meu e că-i cunosc pe toţi jucătorii englezi şi sînt familiarizat cu stilul de joc. Au probleme mari în apărare, care s-au văzut în meciul cu Italia şi pe care le pot exploata. Sînt pregătit 100% şi nu am fost niciodată mai motivat!". Replicile nu au întîrziat să apară: "Problema va fi că şi noi îl cunoaştem destul de bine", a glumit colegul din atacul "cormoranilor", Daniel Sturridge.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  18 Iunie 2014, 10:54

si c ronaldo era pregatit mama-mamaaaaaaaa. eu comentez numai pe baza ce scrieti in titluri, textul imi este in continuare interzis. de reclamele alea patrate si cu minte patrata fiindca nu ies nici daca bag cutirul in monitor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează