INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ACCIDENTARE

Marii fotbalişti ai lumii îl încurajează pe Neymar » Ce mesaje i-au transmis Roberto Carlos, Mesut Ozil sau Mario Balotelli

Sursa: Reuters
Sursa: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 13:06

Accidentarea gravă pe care a suferit-o Neymar în partida cu Columbia a stîrnit multe reacţii. Mai mulţi foşti sau actuali fotbalişti l-au încurajat pe brazilian pe reţelele de socializare.Mai jos aveţi toate mesajele care i-au fost dedicate lui Neymar:

"Sper să te recuperezi cît mai curînd, prietene!", a scris pe Facebook coechipierul brazilianului de la Barcelona, Lionel Messi.

"Îi trimit o îmbrăţişare acestui mare fenomen din fotbalul actual", a fost reacţia de pe Twitter a lui Roberto Carlos.

"Frate, să ai putere. Sîntem lîngă tine, te iubim", a scris şi mijlocaşul lui Chelsea, Willian.

"Sînt fericit pentru victoria noastră de astăzi, dar trist pentru accidentarea lui Neymar. Sper să te faci bine cît mai repede", a adăugat şi atacantul german Lukas Podolski.

"Frate, eu sunt alături de tine! Să ai forţă să treci peste accidentare", a completat Mario Balotelli.

"Fratele meu, Luca, familia mea şi o mulţime de oameni din această lume se roagă şi speră să te recuperezi repede", a scris brazilianul Kaka.

"Neymar, nu sînt fericit pentru accidentarea ta. Fă-te bine repede", a încheiat adversarul Braziliei din semifinala Campionatului Mondial, Mesut Ozil.

CITEŞTE ŞI Neymar ratează Mondialul » Accidentare gravă! Vezi imagini cu el adus la spital

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
robdin2007
robdin2007  •  05 Iulie 2014, 14:37

Aprop Neymar i-a aplicat croatului un cot dupa ce l-a studiat bine inainte nu a dat din greseala precum columbianul, pentru cotul ala trebuia suspendat brazilianul doi ani nu?

robdin2007
robdin2007  •  05 Iulie 2014, 14:32
Postat de dobrinibamus pe 05 Iulie 2014, 13:57

Maimutza aia de columbian trebuie suspendat cel putin un an din toate competitiile. Nenorocitu a intrat intentionat sa-i rupa coloana. Ar trebui sa-l bage intr-o favela si sa-si faca "baietii" treaba ...

Daca ai face efortul sa te uiti la faza ai sa vezi ca Zuniga nu se uita decat la minge, pentru asa ceva se da cartonas galben nimic mai mult. Inainte sa-l faci pe columbian maimuta ar trebui sa te uiti la printesa Neymar sa vezi cum arata

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Iulie 2014, 14:12
Postat de dobrinibamus pe 05 Iulie 2014, 13:57

Maimutza aia de columbian trebuie suspendat cel putin un an din toate competitiile. Nenorocitu a intrat intentionat sa-i rupa coloana. Ar trebui sa-l bage intr-o favela si sa-si faca "baietii" treaba ...

putea sa-i distruga sanatatea complet.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează