INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SPANIA - OLANDA 1-5

Mircea Lucescu explică înfrîngerea ruşinoasă a Spaniei » Care a fost momentul decisiv al meciului

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 12:29

Mircea Lucescu a analizat victoria Olandei în faţa Spaniei, scor 5-1. Antrenorul român e convins că echipa lui Del Bosque îşi va reveni după această umilinţă.
Spania mi s-a părut destul de obosită, e şi normal, campionatul spaniol e cu totul şi cu totul altceva faţă de cel olandez, chiar dacă nu au fost mulţi jucători în echipa Olandei care să vină din campionatul intern.

Momentul decisiv? Iarăşi, o greşeală mare de arbitraj, pentru că golul 3 a fost precedat de un fault în careul de 6 metri.

Eu cred că Spania îşi va reveni şi că altele vor fi rezultatele în continuare. Oricum, o impresie excelentă a lăsat echipa Olandei, în primul rînd prin forţa de joc şi, bineînţeles, prin individualităţile din atac, Robben şi Van Persie”, a spus Mircea Lucescu pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
gigelos
gigelos  •  15 Iunie 2014, 13:06

Baieti sunteti varza ca sa nu zic pro.sti ....informati . Daca nici Lucescu nu este antrenor ... Habar nu aveti , sunteti zero barat . Fotbalul adevarat in Romania a inceput dupa maciul cu Elvetia , cine stie stie , ceilalti mergeti sa invatati pentru Bac

4patraulea
4patraulea  •  15 Iunie 2014, 08:34
Postat de cracker pe 14 Iunie 2014, 18:11

Ai uitat sa mentionezi si de Capul in tampla aplicat de Costa care merita rosu direct. In rest nea Mircio, cand o sa plece Spania acasa dupa meciul cu Australia, sa vedem ce o sa mai aberezi.Eu zic ca Spania o sa faca 4 sau 6 puncte cu care nu se vor califica.Scenariul meu pe care l-am tot spus, in ultimul meci al grupei, Olanda o lasa moale cu Chile, sa plece Spania acasa, si asta o sa fie marea ei razbunare , nu umilinta de aseara.Sa aibe sanse la locul 2 Spania trebuie sa faca scor in ambele meciuri cu Chile si Australia (are -4 in prezent trebuie sa treaca pe plus cu 2-3 goluri).

olanda trebuia sa-si ia revansa nu din 2010 cand a pierdut aiurea finala, ci din 1983, din preliminariile pentru franta '84 (atunci se apuca si mirciulica de antrenorat), cand spaniolii au "castigat" cu 11-1 in fata maltei, unul dintre cele mai scandaloase meciuri din istoria fotbalului...

xhthu
xhthu  •  14 Iunie 2014, 21:03
Postat de danrapid pe 14 Iunie 2014, 17:59

momentul decisiv a fost ca nu te-au folosit spaniolii pe tine, ca nu daca erai tu cunoscut se rezolva cu victoria..Lucescu ...mic copil pe langa cat fotbal stii tu de-ti permiti sa-l iei la misto pe cel mai mare antrenor Roman

in primul rand cauta pe gugal ienei ,covaci, boloni daca vrei sa vorbesti de cel mai mare antrenor roman .in al doilea rand daca tu crezi ca poti sa vorbesti de arbitri la 5-1 esti bun de calcat cu tramvaiul ,la fel ca idolul tau mucéscu

Vezi toate comentariile (21)
Comentează