INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA, DUMINICĂ, ORA 22:00, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Miroslav Klose nu are deocamdată gînduri de retragere: ”Încă pot să-mi tîrăsc cadavrul pe teren”

Klose marchează golul doi al nemţilor la 7-1 cu Brazilia // Foto: Reuters
Klose marchează golul doi al nemţilor la 7-1 cu Brazilia // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 00:45

Atacantul german, cu 16 reuşite la turneele finale, se gîndeşte doar la Argentina: ”Cîştigăm şi apoi voi elibera bestia din mine”.

Miroslav Klose a abordat foarte relaxat ultima întîlnire cu ziariştii permisă de selecţionerul Joachim Low. Contrar stilului său, noul golgeter all-time al Mondialelor, 16 reuşite, s-a întrecut chiar în replici spumoase.

Cînd a fost întrebat dacă la 36 de ani n-ar fi cazul să se gîndească la retragere, atacantul german a replicat: "Încă pot să-mi tîrăsc cadavrul pe teren". Apoi, devenind serios: "Adevărul e că habar n-am. Contractul cu Lazio expiră în 2015, dar există o opţiune de prelungire. Iar asupra «naţionalei» am să decid spontan, după finala cu Argentina".

"Miro" e convins că Germania va triumfa mîine seară, "deşi nu ne va fi deloc uşor. Iar apoi voi elibera bestia din mîine!".

"Ronaldo a fost atacantul cel mai complet din istoria Mondialelor" (Miroslav Klose, atacant Germania)

ALTE ŞTIRI DESPRE FINALĂ:

Romero, de vînzare
Eroul Argentinei cu Olanda, portarul Romero nu mai e dorit de Sampdoria. După ce l-a împrumutat sezonul trecut lui Monaco, acum l-a scos la vînzare. "Are salariu 1,7 milioane de euro pe an. E prea mult pentru bugetul nostru", susţin şefii genovezilor.

Fiesta sau nimic
Nemţii şi-au făcut planurile pentru după finală. Dacă iau titlul mondial, vor sărbători alături de fani la Berlin, în faţa porţii Brandenburg. Dacă pierd, merg direct la Frankfurt şi de acolo fiecare pleacă în concediu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  12 Iulie 2014, 09:15

peste 8 ani il depasesti pe Roger Milla

Vezi toate comentariile (1)
Comentează