INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  TRAGERE LA SORŢI

Mondialul începe pe 6 decembrie » Dar tragerea la sorţi e fără noi!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 22:28

Pe 6 decembrie (ora 18:00), la Mata de Sao Joao, în statul Bahia, va fi tragerea la sorţi a grupelor CM 2014.

Deşi forul mondial va anunţa oficial urnele cu 3 zile înainte, acestea se ştiu în culise, fiind alcătuite după criterii geografice, dar potrivit clasamentului FIFA din 17 octombrie.

Astfel, primul bol va fi al capilor de serie, incluzînd Brazilia, ţara gazdă, al doilea va include Asia şi America de Nord, al treilea va avea Africa, plus cel mai prost clasate din AmSud şi ultima din Europa, iar al 4-lea va fi compus numai din echipele Bătrînului Continent. Dacă s-ar fi calificat, România ar fi fost în urna a 3-a. Acum e Franţa.

595878-untitled.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lumpy666
lumpy666  •  21 Noiembrie 2013, 23:58

IN care dintre urne suntem "NEA PITI" ca tot ma uit si nu mai revin am impresia ca am "TULBURARI DE VEDERE"!!!! -UNA PESTE ALTA totusi daca PITI s-ar urca pe statuia din RIO de acolo cred ca el ar putea sa vada TURNUL DE EIFEL SI CAMPIONATUL EUROPEAN DIN 2016-HAI CA SI EU AM INCEPUT SA VAD DEJA PARISUL de 2016...!!!! -Ne calificam la EUROPENE pt ca o sa fie 16 PLUS 8 echipe si daca NU trimietm un EMAIL lui PLATINI ca data viitoare sa faca europenele cu 32 de echipe!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează