CM 2014  ·  OLANDA - ANDORRA 3-0

N-a fost tsunami! » Olanda a marcat doar trei goluri în poarta Andorrei

Huntelaar (dreapta) a evitat orice contact dur cu agresivii adversari // Foto: Reuters
Huntelaar (dreapta) a evitat orice contact dur cu agresivii adversari // Foto: Reuters

Articol de — Sambata, 13 Octombrie 2012, 00:00

Batavii anunţau multe goluri, dar şi-au ferit picioarele aseară, la Rotterdam. Nu voiau să rateze turnirul cu "tricolorii".

Fanii olandezi se aşteptau la un tsunami portocaliu pe "De Kuip", îşi imaginau că acel 11-0 cu San Marino din 2011 se va repeta, dar jucătorii lui Van Gaal erau mai atenţi să-şi ferească picioarele de atacurile amatorilor din Andorra.

Cu Strootman căpitan la 22 de ani şi 240 de zile, batavii aveau deja 2-0 după un sfert de oră: Van der Vaart a înscris al 20-lea gol al său în meciul 101 la "naţională" cu un şut de la marginea careului, iar Huntelaar a punctat şi el, cu umărul. A 34-a reuşită a lui "Hunter" pentru Olanda. Mai are 6 goluri ca să egaleze recordul lui Kluivert.

La 2-0, Stekelenburg aproape că dormea în poartă, în timp ce selecţionerul îşi lua notiţe pe bancă, pregătind deja meciul de marţi, cu "tricolorii".

A fost şi 3-0: debutantul Schaken (a 8-a premieră a lui Van Gaal). Şi, după bara lui Vlaar şi marea ocazie a lui Huntelaar, plus multe alte mingi periculoase în faţa porţii Andorrei, olandezii s-au întors în cantonamentul de la Noordwijk. Fără nici un accidentat.

OLANDA - ANDORRA 3-0
(Van der Vaart 7, Huntelaar 15, Schaken 50)

OLANDA: Stekelenburg - Janmaat, Heitinga, Vlaar, Martins Indi - Van der Vaart (71 Afellay), N. de Jong, Strootman (75 Emanuelson) - Schaken, Huntelaar, Lens (71 Kuyt). Antr. L. van Gaal
A arbitrat Alexei Kulbakov (Belarus)

VEZI AICI CLASAMENTUL GRUPEI ŞI MECIURILE VIITOARE!Interviu cu infirmiera care s-a enervat după ce Arafat a spus la Antena 3 că nu au nevoie de echipament: ”Afirmația lui Raed Arafat e de o inconștiență pură”

Libertatea

Comentarii (1)

imperator  •  13 Octombrie 2012, 01:42

Și nu e clar ? Sau păstrat pentru România !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:30 Raliuri, Reluare

Raliul din Dakar

Eurosport
15:00 Ciclism, Reluare

Curse din Italia

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Real Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1