INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM BRAZILIA 2014

Oficial » A fost anunţat lotul Angliei pentru Campionatul Mondial! Un fotbalist important nu a fost convocat şi s-a retras de la naţională!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 12 mai 2014 17:06

Roy Hodgson a anunţat lotul Angliei pentru Campionatul Mondial din Brazilia care va începe luna viitoare. Selecţionerul englez a convocat aproape toţi jucătorii importanţi din Premier League.

L-a lăsat însă acasă pe Ashley Cole, jucător cu 107 apariţii în tricoul echipei naţionale a Angliei. Cu această ocazie, fundaşul lui Chelsea şi-a anunţat retragerea de la naţională.

Lotul complet convocat de Hodgson:

Portari: Joe Hart (Manchester City), Ben Foster (West Bromwich Albion), Fraser Forster (Celtic).

Fundaşi: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Luke Shaw (Southampton), Chris Smalling (Manchester United).

Mijlocaşi: Ross Barkley (Everton), Steven Gerrard (Liverpool), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Southampton), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Raheem Sterling (Liverpool), Jack Wilshere (Arsenal).

Atacanţi: Rickie Lambert (Southampton), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Daniel Welbeck (Manchester United).

Citeşte şi: Germania a anunţat lotul lărgit pentru CM 2014 » Trei nume importante nu au prins nici măcar lista de 30!

Rezerve: John Ruddy (Norwich City), Jon Flanagan (Liverpool), John Stones (Everton), Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Andy Carroll (West Ham United), Jermain Defoe (Toronto FC).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  13 Mai 2014, 09:35
Postat de spectatorul pe 12 Mai 2014, 20:49

In locul lui Cleverley ar fi mers Gareth Barry. Si, totusi, niciun jucator de la Tottenham?? Pai aia au destui englezi, ar fi mers macar Aaron Lennon si Michael Dawson pe acolo pe undeva si Harry Kane in locul lui Defoe.

nu au ce sa caute Dawson, Lennon si Kane la nationala Angliei. Dawson a facut un sezon execrabil, multi fani deja il vor plecat (desi e capitan la Tottenham), Lennon a fost si el sub asteptari (plus ca e si accidentat de cateva zile, e asteptat sa revina la sfarsitul lunii - daca il luau, pierdea timp pretios din pregatirea pentru mondiale). iar Kane.... vorbesti serios? poate e o speranta, dar nu poti sa il iei la mondiale doar pentru ca a facut 3-4 meciuri bune in ultima luna, are doar 10 aparitii sezonul asta, 500 de minute jucate in total - nu prea poti sa te bazezi la mondiale pe un tanar de 20 de ani care deocamdata joaca putin la club, nu?

plischi
plischi  •  13 Mai 2014, 06:56

sunteti singurii la care atunci cand ixezi o reclama, apare alta aiureala in locul ei si tot nu poti citi textul. este asta o manevra ca sa trecem la editia digitala? vezi sa nu...

spectatorul
spectatorul  •  12 Mai 2014, 20:49

In locul lui Cleverley ar fi mers Gareth Barry. Si, totusi, niciun jucator de la Tottenham?? Pai aia au destui englezi, ar fi mers macar Aaron Lennon si Michael Dawson pe acolo pe undeva si Harry Kane in locul lui Defoe.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează