INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OLANDA - ROMÂNIA, MARŢI, 21:30, LIVETEXT PE GSP.RO

OFICIAL! Am scăpat de Sneijder: "Nu pot juca împotriva României" Van Gaal a adus una dintre speranţele olandezilor în locul lui Wesley

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 17:34

Selecţionerul Olandei, Louis van Gaal, l-a chemat la lot pentru meciul cu România pe mijlocaşul lui AZ Alkmaar, Adam Maher, acesta înlocuindu-l pe Wesley Sneijder, accidentat în partida cu Estonia.

Maher, în vîrstă de 19 ani, a fost adus de la formaţia de tineret a Olandei, alături de care a cîştigat, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, meciul amical cu Israelul.

Wesley Sneijder s-a accidentat, vineri, în prima repriză a meciului cu Estonia, scor 3-0, el fiind înlocuit în minutul 36 cu Rafael van der Vaart şi a părăsit lotul Olandei: "Nu pot juca împotriva României", a anunţat mijlocaşul Galatei, care va fi apt însă pentru duelul echipei sale de club cu Real Madrid, de pe 3 aprilie, din sferturile Ligii Campionilor.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
flavoneus
flavoneus  •  24 Martie 2013, 22:54

Baieti ascultai ce va zic eu!!!Romania nu pierde in Olanda, nu din cazuza valori evident, ci ca asa trebuie sa fie(trebuie sa mamance si casele de pariuri o piane!!!)

daniels7714
daniels7714  •  24 Martie 2013, 22:19

nu seamana un meci cu altul asa ca ... daca se mai relaxeaza ei un pic vazand ca au castigat grupa , noi cu ambitie si cu un pic de sansa ... poate scoatem un egal , altfel daca vor juca in forta, o vom fura iarasi ...

imperator
imperator  •  24 Martie 2013, 19:22

Vă bucurați de necazul altuia ? :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează