INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARGENTINA - ELVEŢIA, MÎINE, 19:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pace Alejandro Sabella - Ezequiel Lavezzi » Antrenorul Argentinei e nevoit să-l folosească pe atacantul rebel

Articol de - Publicat luni, 30 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 30 iunie 2014 01:26

Argentina va ataca Elveţia cu un vîrf care a jucat doar 66 de minute pînă acum la Campionatul Mondial.
Jucător la PSG, Ezequiel Lavezzi a bifat 52 de minute cu Nigeria şi 14 cu Iran. Suficient cît să fie eroul negativ al unui video devenit viral pe internet: îl stropeşte pe antrenorul Sabella cu apă dintr-o sticlă în timp ce managerul îi dă ultimele sfaturi. "Era prea nervos", şi-a explicat fotbalistul gestul.

Conflictul nu l-a îndepărtat de echipă, fiindcă Aguero s-a accidentat şi va lipsi două săptămîni. Probleme au şi elveţienii: Gavranovici e suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate!

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
john.peris
john.peris  •  30 Iunie 2014, 12:14

Incalificabil gestul acestui jucator, singura decizie normala este excluderea altfel se perpetueaza o stare de lucru ce nu poate duce la performanta !

strazi1
strazi1  •  30 Iunie 2014, 09:01

pe site scrie jucator la Napoli, pe pagina scrie la PSG, hotarati-va odata ,sau nu stiti unde joaca cu exactitate jurnalstilor de SPORT :))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează