INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA - ITALIA, DUMINICĂ, 01:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Panică la Manaus » Poliţia a ridicat o maşină suspectă din apropierea stadionului!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 23:09

Fotógrafo de Placar presencia ameaça de bomba em Manaus, no Blog Clima de Copa http://t.co/OrtNFqn55p #PlacarNaCOPA pic.twitter.com/QXCVsaJRB5

Brazilienii au tremurat serios astăzi înainte de Anglia - Italia. Cu cîteva ore pînă la startul partidei, o maşină suspectă a fost ridicată din apropierea stadionului din Manaus.
Un cîine al poliţiei locale a mirosit praf de puşcă pe roţile automobilului, iar acesta a fost imediat ridicată şi de la faţa locului. În urma verificărilor s-a dovedit însă că în maşină nu se află nici o bombă, aşa cum autorităţile s-au temut.

Meciul dintre Anglia şi Italia va avea loc în această noapte, de la ora 01:00, pe TVR 1  şi liveTEXT pe GSP.RO.

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  15 Iunie 2014, 18:38

Era camionul lui Liță Dumitru ... La cât de turmentat era la plecare , în loc de Mannheim a înțeles Manaus ... Așa e el , Miki Maus ...

asc21
asc21  •  15 Iunie 2014, 00:11

Sunteti pro**sti daca aveti impresia ca cei nemultumiti sunt capabili sa puna bombe si sa ucida oameni nevinovati. De-a lungul istoriei doar por**cii in costum si cei sustinuti de acestia au recurs la metode grotesti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close