INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Paulo Bento a vorbit despre viitorul la echipa naţională a Portugaliei » Ce a spus şi Jurgen Klinsmann după calificarea în "optimi"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 26 iunie 2014 23:31

Deşi a învins Ghana în ultima etapă a grupei G, 2-1, Portugalia îşi face bagajele să plece acasă. Echipele care vor merge în "optimi" din această grupă sunt Germania şi Statele Unite, meciul direct dintre cele două jucîndu-se astăzi şi încheindu-se cu victoria nemţilor, 1-0.

Selecţionerul Portugaliei, Paulo Bento, şi antrenorul americanilor, Jurgen Klinsmann, au comentat situaţia în care se află echipele lor.

"Nu voi demisiona. Sunt trist că nu am reuşit să ne calificăm. Băieţii au depus mult efort, şi-au dorit calificarea, dar am plătit pentru greşelile făcute. Cred că înfrîngerea din primul meci, 0-4 cu Germania, ne-a scăzut foarte mult încrederea. Dar am avut o reacţie pozitivă în partidele cu SUA şi Ghana", a spus selecţionerul Portugaliei, Paulo Bento.

"Speram să scoatem un egal cu Germania, dar la început i-am respectat prea mult, am intrat prea greu în meci. Este o performanţă imensă pentru noi, toată lumea a spus că nu avem nicio şansă, dar am terminat pe doi.

Howard este liderul nostru, ai nevoie de unul dintre cei mai buni portari din lume şi asta avem. Suntem în "optimi" şi vom juca mult mai bine acolo", a declarat şi selecţionerul Statelor Unite, Jurgen Klinsmann.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
radookoo
radookoo  •  27 Iunie 2014, 00:15

ma bucur ca s-a calificat SUA in dauna Portugaliei :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează