INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA 1-0 DUPĂ PRELUNGIRI

Philipp Lahm explică succesul Germaniei: ”Fenomenul nostru e echipa”

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 02:23

”Inclusiv faptul că golul victoriei a fost opera a doi jucători veniţi de pe bancă demonstrează ce colectiv puternic avem”, a punctat căpitanul nemţilor.

Olanda i-a avut pe Robben şi Van Persie. Brazilia, pe Neymar. Argentina pe Messi. Dar la acest turneu final, susţine Philip Lahm, "a cîştigat echipa".

Căpitanul proaspetei campioane mondiale, Germania, a pus aseară punctul pe "i": "Poate că în Brazilia nu noi am avut cei mai buni jucători. Dar cu siguranţă cel mai bun colectiv. Fenomenul a fost echipa. Am crescut de la un meci la altul şi nu ne-am lăsat iritaţi de criticile din presă. Ne-am urmat drumul. Finala a fost un exemplu de dăruire. 120 de minute ne-am bătut pe teren pentru fiecare balon, am rămas calmi şi-am avut răbdare. Iar faptul că golul victoriei a fost produs de doi jucători veniţi de pe bancă, Schurrle şi Gotze, demonstrează ce colectiv puternic avem".

"Am reuşit! Sîntem campioni mondiali!" (Boris Becker, fost număr 1 mondial la tenis)

"Fantastic! Toţi ne vom trezi mîine dimineaţă fericiţi" (Manuel Neuer, portar Germania)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mikadoo73
mikadoo73  •  14 Iulie 2014, 12:14

Chiar dac-am tinut cu Argentina,jos palaria in fata nemtilor!Daca pana si Ph.Lahm recunoaste ca nu au avut cei mai buni jucaori(si nu cred ca-i falsa modestie)asta ar trebui sa dea de gandit multor idioti complexati din Romania,care ne spun,in frunte cu Barbugiul Penal ,,Cine-i Romania?''.Adica noi amajuns sa tremuram in fata Turciei,Austriei,Greciei.Uitati-va la croati,chiar la sloveni ,pana si la muntenegreni,toti astia sunt cate o mana de oameni,gata sa se ia la tranta in multe sporturi cu marile forte ale lumii!Sau la olandezi,belgieni,danezi!Cred ca ,nativ,nu ne sunt superioare fotbalistic,dar ne surclaseaza la mentalitate,seriozitate,organizare,competenta antrenorilor!Mooye Putirca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează