INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ITALIA

Rău de amicale » Luxemburg a stricat repetiţia generală a squadrei azzurra, 1-1 cu Italia

Printre semnele bune, Balotelli s-a înțeles bine după pauză cu Cassano, cînd Italia a jucat cu două vîrfuri
Printre semnele bune, Balotelli s-a înțeles bine după pauză cu Cassano, cînd Italia a jucat cu două vîrfuri

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 22:45

De la victoria în oficialul cu Cehia de acum 9 luni, ”naţionala” lui Prandelli s-a împiedicat la foc automat. Dar şi înaintea ultimelor două titluri mondiale, 1982 şi 2006, italienii au remizat.

Italia nu poate bate pe nimeni în amicale. Nici măcar acasă pe Luxemburg, locul 112 în topul FIFA. La ultimul test înaintea decolării spre Brazilia, squadra azzurra a părut ca un şantier deschis, aducînd cu stadioanele apropiatului turneu final. Sistem nedefinit, greşeli la construcţie, ratări şi destule griji de lot pentru Prandelli. Dovadă că selecţionerul va lua 25 de jucători la Rio, cu Mirante şi Ranocchia rezerve.

Alibiul evoluţiilor slabe stă în suprasolicitarea acuzată de jucători după antrenamentele din ultimele zile, dar şi în interminabilele căutări ale formulei ideale. De la succesul cu Cehia din calificări, acum 9 luni, Italia caută victoria şi mai are la dispoziţie numai amicalul cu Fluminense, de duminică.

Totuşi, italienii îşi fac curaj că tot remize au făcut şi în ajunul CM 1982 (1-1 cu Elveţia) şi CM 2006 (0-0 cu Ucraina).

Miercuri, la Perugia, dincolo de golul lui Marchisio din centrarea lui Balotelli, şi barele ţintite de Mario şi Candreva, în repriza secundă, Italia nu arată deloc ca o aspirantă la fazele avansate ale competiţiei.

6 egaluri şi o înfrîngere are "naţionala" Italiei în ultimele 7 meciuri amicale. În preliminariile CM 2014 însă n-a pierdut deloc

"Nu sînt deloc dezamăgit de rezultat şi nici nu plec în Brazilia cu dubii. Am încredere că vom face un turneu final mare" (Cesare Prandelli, selecţioner Italia)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
madskills
madskills  •  06 Iunie 2014, 12:25
Postat de oaeaspurcata pe 06 Iunie 2014, 09:24

N-ar strica o ancheta penala...

Nu m-as mira sa fie ceva necurat. Pe cofetarii si bancherii aia din Luxemburg ii bateau si masorii daca intrau.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Iunie 2014, 09:40

cu italia totul este clar.

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  06 Iunie 2014, 09:24

N-ar strica o ancheta penala...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează