INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - GERMANIA 1-7

Reacţie de mare campion a lui Joachim Low la finalul jocului! Ce spun Julio Cesar, Thomas Muller şi Miroslav Klose

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 11:19

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, nu se entuziasmează după victoria uluitoare în faţa Braziliei, scor 7-1, şi crede că meciul din finală va fi greu indiferent de adversar. 

"După ce am pierdut semifinala în 2006 ştim cum se simt jucătorii Braziliei, fanii, jucătorii lor. Trebuie să fim modeşti şi umili şi să luăm următorul pas. 
Emoţiile sînt mari. Am cîştigat şi am ajuns în finala.

Am făcut faţă pasiunii brazilienilor şi am ştiut că dacă vom juca la capacitate maximă putem cîştiga.

Dar nu ne aşteptam la un asemenea rezultat. Ne-am creat şanse şi nu am ratat ocazia de a le fructifica. Urmează un meci dificil. Atît Argentina, cît şi Olanda au calitate", a spus Low la finalul partidei.

... Julio Cesar: "Pînă acum totul a fost frumos, dar aş fi preferat să pierdem cu 0-1 din cauza unei greşeli făcute de mine.

Este foarte complicat să explici ceea ce nu poate fi explicat. Trebuie să reunoaştem valorea fotbalului german".

...Muller: "Greu de descris această seară. Nu ne-am aşteptat, dar se vede cît de diferite pot fi meciurile. În prima repriză am fost extraordinari, am spart toate ghinioanele.

Mai avem un singur meci, trebuie să jucăm pe viaţă şi pe moarte şi să câştigăm titlul. Astăzi ne-a mers perfect, nu există nicio echipă care să ne stea în faţă".

...Klose: "Nu cred că a fost un meci uşor, am început senzaţional, am avut noroc că am putut juca toţi la nivel extraordinar. Ne-am antrenat foarte bine, suntem un grup unit şi s-a văzut".

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
plischi
plischi  •  09 Iulie 2014, 15:21

SUPRAEVALUEZE! scuza-ti graba...

plischi
plischi  •  09 Iulie 2014, 15:20

kein neymar, keine brasil! germania n-a jucat CU MULT MAI BINE decat in partidele sale anterioare. amintiti-va ca si in acel nesperat scor din primul joc la CM, cand au beneficiat de gafe ale apararii adverse, plus un penalty dubios si cred ca asta ii face sa nu supraevolueze rezultatul de aseara. fara neymar, nici el cel-mai-cel-mai cum cred unii, brazilia este o echipa oarecare la nivelul acesta. dintre echipele "de prin partea locului" tot costaricanii au fost cei mai buni. daca se califica argentina diseara, nemtii vor avea cateva zeci de mii de spectatori braziliebi de partea lor. daca se califica olanda, nu mai stiu, publicul local va fi bucuros pentru ca i-au invins pe dusma

harrypottered
harrypottered  •  09 Iulie 2014, 14:17
Postat de maianimalule pe 09 Iulie 2014, 14:12

eu zic sa mai tai un pic din ele ...cu 100 de loturi ...nici macar 2 loturi de o valoare apropiata nu poate strange brazilia ...tu iti dai seama ca marcelo e unul dintre cei mai bine cotati brazilieni ? cat de jos au ajuns?hulk de la zinit e mare vedeta ? neymar e si el mare vedeta..griezmann francezu' de la sociedad a dat de doua ori mai multe goluri decat el sezonul trecut in spania :)))) marcelo acu 10 ani nu cara nici apa pe la loturile braziliene

D. Alves era bun sa ii faca ghetele lui Cafu, jucatorul cu 3 finale de mondial consecutive. Hulk, Fred sunt de benzi desenate comparativ cu Ronaldo. Ala si azi la 100kg joaca mai bine. In Brazilia anilor 1994-2002 Neymar ar fi fost rezerva de bagat sa tina mingea ultimele 15 minute din meci si sa cada teatral sa treaca timpul. E una din cele mai slabe nationale braziliene din istorie. Daca nu jucau acasa ieseau inca din grupe asculta la mine.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează