INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - MEXIC 0-0

Roberto Carlos îl boxează pe Felipe Scolari: "Brazilia n-are calitate la mijloc, trebuia să cheme alţi 3 jucători"

Mijlocașul Paulinho și fundașul David Luiz, foto: reuters
Mijlocașul Paulinho și fundașul David Luiz, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 11:20

E sărbătoare în Brazilia, în ciuda remizei albe bifate de Selecao contra lui Mexic. Însă unul dintre cei mai mari fotbalişti brazilieni din istorie, Roberto Carlos, crede că echipa antrenată de Felipe Scolari are motive de îngrijorare

"La Mondial sînt meciuri grele, iar Brazilia a făcut tot ce a putut contra Mexicului. S-a văzut că jucătorii au avut dorinţă de victorie", a explicat fostul fundaş al lui Real Madrid, acum în vîrstă de 41 de ani, pentru 'El Partido de las 12', citat de cotidianul spaniol Marca.

Atunci care e problema selecţionatei gazdă a Mondialului? "Echipei îi lipseşte calitatea la mijlocul terenului. Eu i-aş fi selecţionat pe Kaka, Ronaldinho sau Robinho. Dar Felipe Scolari are propria personalitate şi propriul stil, iar cînd îi intră o idee în cap, nu îi mai iese".

[Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase]

Cu 125 de selecţii în tricoul Braziliei şi cu 11 goluri marcate, Roberto Carlos are autoritatea necesară să le dea sfaturi jucătorilor actuali. "Echipei îi lipseşte cineva care îşi asumă responsabilitatea la mijloc, care vrea să ordoneze şi să organizeze jocul, să joace în faţă. Aici trebuie să mai lucreze".

Mijlocaşii Braziliei la Mondial: Fernandinho (Manchester City) Hernanes (Inter) Luiz Gustavo (Wolfsburg) Oscar (Chelsea), Paulinho (Tottenham Hotspur), Ramires (Chelsea), Willian (Chelsea).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
mikadoo73
mikadoo73  •  19 Iunie 2014, 12:55
Postat de anticircotas pe 18 Iunie 2014, 17:08

Sigur, intotdeauna cei care nu joaca sunt mai buni, dar cred ca trebuia adus Moura (ceea ce nu se mai poate acum); ce se poate face: ar trebui sa joace Willian titular

@anticarcotas:Corect.Mi se pare inadmisibila neconvocarea lui L.Moura,dupa parerea mea titular indiscutabil la ce are Brazilia acum la mijloc .Daca asta a ajuns Brazilia sa aiba mediocritati patentate gen L.Gustavo sau Paulinho titulari ,e trist pentru fotbalul mondial.Chiar din ce a convocat,Ramires e oricand peste jalnicii Paulinho si L.Gustavo si oricum,sa joci cu amandoi titulari la mijloc mi se pare emblematic pentru decaderea fotbaluli brazilian.La fel,n-o fi Willian un nou Zidane,dar are totusi tehnica excelenta,fantezie si screativitate.Scolari asta i-un Piturca brazilian,tot timpul l-au scos jucatorii.Chiar in campionatul brazilian gasea ceva mai bundecat nefericitii aia doi!

vlad_n
vlad_n  •  19 Iunie 2014, 10:58

De ce conteaza fotbalul? Afla parerea legendei braziliene a fotbalului, Pelé: ://calatoriiprinsunet.ro/brazilia-2014-de-ce-conteaza-fotbalul-pele/

latzio80
latzio80  •  19 Iunie 2014, 09:10

La mijloc, ca la mijloc dar in atac e jale!Fred si Hulk sunt praf, Bernard mediocru, nu cred ca pot castiga mondialul cu atacantii astia si au mari emotii pentru optimi.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează