INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - CHILE 1-1, 3-2 LA PENALTY-URI

Scandal imens la Mondial! » Un oficial brazilian acuzat că ar fi bătut un jucător chilian la vestiare: "Eu doar m-am apărat!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 29 iunie 2014 17:31

Membrii delegaţiei chiliene şi un post TV din ţară, TVN, acuză că directorul de comunicare al federaţiei braziliene, Rodrigo Paiva, l-ar fi lovit la vestiare pe atacantul Mauricio Pinilla! Incidentul s-a petrecut în prima repriză a meciului Brazilia - Chile.
Conform Jornal do Brasil, Maria José Vasconcelos, purtătorul de cuvînt al delegaţiei chiliene, a declarat că FIFA deţine imagini care confirmă povestea petrecută la vestiare.

Rodrigo Paiva nu a negat incidentul, dar a spus că doar l-a împins pe atacantul chilian, fără să-l lovească. "Pinilla s-a repezit la mine şi eu doar m-am apărat. Aşa că l-am împins şi eu", a spus Paiva, care a dezvăluit că a fost atacat şi de asistentul selecţionerului Jorge Sampaoli, Sebastián Beccacece. Acesta a fost surprins la un moment dat certîndu-se aprig şi cu Scolari, antrenorul brazilienilor.

Postul TVN susţine că incidente au fost şi pe teren. Fred a fost lovit de Gary Medel şi a încercat să contraatace, dar au intervenit alţi jucători şi membri ai staff-ului tehnic şi cei doi fotbalişti s-au liniştit.

"N-am văzut nimic clar. Era o învălmăşeală şi atît", a spus David Luiz.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (4)
mihai231
mihai231  •  29 Iunie 2014, 23:17
Postat de haideusicfr pe 29 Iunie 2014, 16:35

Pe astia nu i-au vazut *oficialii* ..oficialilor.La fel cum a patit Cadu in meciul cu U. Esti *vizat* cum a fost fotbalistul uruguayan ,sau Cadu trebuie sa sufli si in iaurt. MM Stoica impartea pumni in tribune mai anii trecuti.

cvretini ca MM trebuiesc indepartati din fotbal....nu fac cinste fotbalului si isi bat joc de un club cum este Steaua...si pacat unii muncesc 50 de ani pentru imaginea uinui club si vine un cretin sa strice tot un..neica nimeni care nu are nici macar un pic de cultura...spuntimi si miie cate carti a citit stoica in viata lui?....Asa cum acest brazilian daca este adevarat ceea ce s.a intaMPLAT trebuieste eliminat imediat de peste tot sa nu mai poata activa niciunde...cum si echipa braziliei ca oranizatoare ar trebui sa sufere, in ce mod nu stiu asta stie UEFA...

1349magus
1349magus  •  29 Iunie 2014, 18:33
Postat de unico_biancorossi pe 29 Iunie 2014, 16:49

ete fleosc.. scandal imens...

Un puiut de scandal tot e. Apropo, cred ca in seara asta suntem singurii pe GSP care strigam Hellas.:))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 16:49

ete fleosc.. scandal imens...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează