INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  UNGARIA

Selecţionerul Ungariei face calcule: "Noi îi batem pe români, românii ne bat pe noi, noi batem la Istanbul!"

Sandor Egervari, 62 de ani, autorul ultimei revoluţii din fotbalul maghiar // Foto: Reuters
Sandor Egervari, 62 de ani, autorul ultimei revoluţii din fotbalul maghiar // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 21:24

Provocat de Nemzeti, antrenorul în vîrstă de 62 de ani spune că victoria Ungariei în Turcia, pe 26 martie, ar putea fi decisivă pentru locul 2.

Olanda i-a învins şi pe "tricolori", şi pe unguri cu acelaşi scor, 4-1, evadînd spre Rio. Şi ne-a lăsat pe noi să ne războim cu vecinii maghiari pentru locul 2 şi barajul ce asigură ultimele bilete la Mondial. Iar Budapesta pluteşte euforică, îşi imaginează deja scenariul ideal.

Într-un interviu publicat ieri de Nemzeti, reporterul îl provoacă pe Sandor Egervari: "Nu vă place să daţi pronosticuri, dar acceptaţi că din iadul de la Istanbul am putea ajunge direct în rai?". Selecţionerul răspunde: "Înţeleg la ce vă referiţi. Olandezii înving pe toată lumea, noi îi batem pe români acasă, românii ne bat la ei, împreună cîştigăm în faţa echipelor mai prost clasate, iar noi batem la Istanbul şi ne păstrăm avantajul de la golaveraj. N-ar fi rău! Ar fi locul 2 în grupă".

Totuşi, Egervari atrage atenţia jurnalistului: "Deocamdată, să fim atenţi la următoarea partidă, cu România. Să nu ne împiedicăm dacă privim atît de departe!".

"I-am văzut pe români în amicalul din vară cu Austria. Au o echipă tînără, talentată, dar nu sînt deloc imbatabili" (Sandor Egervari, selecţioner Ungaria)

40.000 de fani maghiari îşi vor susţine "naţionala" pe 22 martie, la Budapesta, împotriva României, afirmă Egervari

530503-clasament-bun.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  25 Noiembrie 2012, 01:15

Cu toate ca nu-l inghit pe Piti,sunt convins ca 'masluieste" el ceva si cistigam la Busapesta.Am o singura problema,in meciul cu ;ienicerii" acasa.Atit,in rest vor curge rezultatele la care ne asteptam si in plus cred ca un meci nul in Olanda ar fi la indemina nationalei.Problema cea mai mare vine la tragerea la sorti,la baraj,unde nu cred ca putem trece de cu vederea probabilitatea sa intilnim echipe mult mai bune decit a noastra.Deci...Vom privi la televizor C.M.

lumpy666
lumpy666  •  20 Octombrie 2012, 22:16
Postat de catabogdan1 pe 19 Octombrie 2012, 11:51

Adevarul e ca daca nu suntem in stare sa-i batem pe unguri, nici nu prea avem ce sa cautam la mondiale.

TREBUIE SA ATACAM PE UNGARIA ACASA LA EI CA SA SUFOCAM DIN MINUTUL 1 SI ATUNCI NU O SA LE MAI IESE JOCUL IAR PITURCA O SA FACA CEEA MAI MARE SURPRIZA PT CA NIMENI NU SE ASTEAPTA CA IN ACEL MECI NOI SA JUCAM OFENSIV CHIAR LA BUDAPESTA SI ASA LUAM CELE 3 PUNCTE PUSE IN JOC SI DEJA SUNTEM PE LOCUL 2 CARE INCA DIN PACATE NU E 100% CALIFICARE LA MONDIALE PT CA O SA FIE NISTE MECIURI LA BARAJ PARCA VAD CU ECHIPE MULT MAI DIFICILE!!!!!!!!

damnatul
damnatul  •  20 Octombrie 2012, 07:22

si batranu asta senil o scoate din calcule pe turcia ..el nu mai calculeaza ca turcia bate andorra de 2 ori ..bate estonia ..ii bate si pe ei si pe romani ..si mai bate si ultimul meci cu olanda cand aia is calificati deja ...mai bine romania si ungaria sar uita dupa turcia ..ca parca vad ca dupa 3 4 etape o sa le sufle ursu in ceafa si or sa stea si romania si ungaria la mana olandei ...de fapt cum suntem si obisnuiti ..mereu staam dupa altii si ne rugam

Vezi toate comentariile (27)
Comentează