CM 2014  ·  CM 2014

Sepp Blatter îl atacă pe Leo Messi » "A fost o decizie incorectă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Marti, 28 Octombrie 2014, 00:00

Preşedintele FIFA a declarat că decizia de a îi oferi lui Lionel Messi trofeul pentru cel mai bun jucător al Campionatului Mondial din 2014 a fost una greşită.
Argentinianul a primit Balonul de Aur al Mondialului din Brazilia, printr-un vot al membrilor comitetului FIFA. Acesta a fost urmat în clasament de neamţul Thomas Muller şi de olandezul Arjen Robben.

"Consider că decizia a fost una incorectă. Am fost surprins cînd am primit decizia adoptată de Comitet. Mi-au zis că au analizat doar 10 fotbalişti, care au jucat în finală", a spus Blatter la Moscova, citat de presa internaţională.

Sepp Blatter se află la Moscova unde i-a asigurat pe organizatori că FIFA susţine în continuare desfăşurarea Campionatului Mondial din 2018 în Rusia.

"FIFA susţine necondiţionat desfăşurarea Campionatului Mondial în Rusia. Este cea mai mare ţară din lume şi nu se pune problema unui boicot. Avem încredere în Guvernul ţării", a declarat Blatter.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (7)

vercsius  •  01 Noiembrie 2014, 17:01

intrati aici si credeti-ma, nu veti regreta.Nu este nici-un truc ://peruserpaid.com/?ref=2668

madskills  •  29 Octombrie 2014, 08:41
Postat de 21lva pe 28 Octombrie 2014, 16:53

Cu ce l-a atacat pe Messi? Si-a dat Messi trofeul ala singur? presa din romania = cloaca

"atancadu-l" asa pe Messi nu a facut decat sa-i ia apararea. Inclusiv argentinianul a zis ca NU merita trofeul. Nu si l-a dat singur, trofeul asta a fost acordat mai mult de sponsorul Adidas, dar a fost o idee proasta de marketing. Se vedea din avion ca Messi e stanjenit sa primeasca trofeul, stia ca nu-l merita. Dar acum va intreb eu..daca marca la ocazia MONUMENTALA pe care a avut-o si castiga Argentina? Pai nu-l glorifica toata lumea acum? E usor sa arunci cu noroi si-n Messi si-n Ronaldo, din fundul unui fotoliu confortabil, nu in fata a zeci de mii de spectatori.

ambro2000  •  28 Octombrie 2014, 20:09

Nu-l ataca pe Messi. Ii ataca pe cei care i-au acordat trofeul.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1