INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  TURCIA - OLANDA

Sneijder şi Kuyt şi-au ascuţit iataganele înaintea meciului cu Turcia: "Vă tăiem!"

Articol de - Publicat marti, 15 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 octombrie 2013 21:56

Van Gaal are însă o mare problemă: Strootman s-a accidentat şi Olanda ar putea avea un trio median nou: Fer - Clasie - Sneijder.

Turcii vor să cîştige, vor să prindă barajul, urlă, protestează, atrag atenţia FIFA pentru un posibil blat la Bucureşti, dar olandezii n-au venit la Istanbul să se predea în faţa Semilunii.

Sneijder şi Kuyt, starurile lui Galatasaray şi Fenerbahce, şi-au încrucişat deja iataganele, ameninţînd: "Vă tăiem!".

"Roşu" azi, suspendare la CM
Van Gaal plănuia 3 modificări. Un nou cuplu de stoperi, Vlaar - Indi, Clasie în locul lui De Jong (cumul de cartonaşe), iar Sneijder schimb cu Van der Vaart. Ultima veste însă: Strootman accidentat, Fer titular.

Un singur semn de întrebare în dreptul batavilor: oricine ia cartonaş roşu azi va fi suspendat la Mondial. Cine va risca să joace dur pe "Sukru Saracoglu"?

UNGARIA - ANDORRA

”Nu ne putem bate cu românii”
Vîrful Szalai a explicat dezastrul Ungariei. "La noi nu există educaţia meciurilor importante. Jucătorii n-au capacitatea mentală de rezista în faţa a 50.000 de spectatori. E nevoie de un antrenor care să lucreze la psihic. Altfel nu ne putem bate cu România sau Olanda", a spus atacantul lui Schalke.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  17 Octombrie 2013, 13:46
Postat de gabonne1982 pe 15 Octombrie 2013, 11:36

pe bune,Sneijder chiar are fata de shaormar :))

Pun pariu ca esti cu mult mai brunet decat el :)

gabonne1982
gabonne1982  •  15 Octombrie 2013, 11:36

pe bune,Sneijder chiar are fata de shaormar :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close