INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  MEDIA

Televiziunile de la noi pregătesc o serie de emisiuni speciale pe durata CM 2014 » Românii cu ochii pe Brazilia

Articol de - Publicat joi, 12 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 12 iunie 2014 16:54

Pe durata Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia posturile de televiziune de la noi au pregătit o serie de programe speciale dedicate celui mai important eveniment de pe planetă

TVR 1
Postul public de televiziune este canalul media care are în grila de programe cele mai multe emisiuni dedicate mondialului. Tudor Furdui şi Cristi Mîndru vor fi gazdele studiourilor Mondial 2014, care vor preceda partidele de fotbal. Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, şi Dumitru Graur vor prezenta emisiuni dedicate Mondialului, alături de invitaţii speciali Aurel Ţicleanu, Mihai Stoichiţă, Gabi Popescu şi Nana Falemi. Emisiunile vor avea loc de la orele 18:10, 21:40, dar şi 00:40.

621040-comentatori-tvr-brazilia-4672.jpg

Toate meciurile vor fi comentate de Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulică, Dragoş Bocanaciu, Florin Mihoc şi comentatorul Radio România Cătălin Cîrnu (foto), care se alătură echipei TVR de comentatori. Iar Narcis Şelaru şi Sorin Hobana vor asigura comentariul unor partide de la Bucureşti.

»»»»»»»

DolceSport
Singura televiziune de sport din România care are trimişi speciali la Mondial. În fiecare jurnal, Carmen Mandiş va transmite cele mai proaspete informaţii de la Rio de Janeiro, dar şi materiale speciale pentru telespectatorii postului. La ultimul turneu al României în Brazilia, reporterul DolceSport a răspuns întrebărilor referitoare la echipa naţională, ajutîndu-i pe sud-americani să înteleagă ce se întîmplă în fotbalul românesc.

621135-pozaldl.jpg

Jurnalele de ştiri vor începe de la orele 10:30, 16:30 şi 22:00. Nu lipsesc nici emisiunile speciale, de la orele 13:00, 17:30 şi 21:00, prezentate de Dan Udrea, Radu Oprişan şi Silviu Tudor Samuilă (foto). Pe toată durata CM nu vor lipsi părerile experţilor DolceSport, Iulian Miu, Basarab Panduru, Bogdan Stelea.

»»»»»»»

DigiSport
Postul va difuza emisiunea specială "DigiSport Mondial", de la ora 20:45, în fiecare zi în care se vor disputa meciuri de Cupă Mondială. Emisiunea va fi moderată de George Dobre, Bogdan Socol sau Andrei Niculescu şi îi va avea ca invitaţi permanenţi pe Ilie Dumitrescu, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Bogdan Mara şi Gică Craioveanu. Camelia Bălţoi şi Raluca Hogyes vor aduce informaţii de ultimă oră în cele 8 jurnale de ştiri, de la orele 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 17:30, 19:30 şi 21:30.

621037-laura-teodoru.png

Mai mult, DigiSport 3 va lansa odată cu începerea Campionatului Mondial, un jurnal special de ştiri din sport, ce va fi difuzat de luni pînă vineri, în intervalul 15:30 - 16:00. Jurnalul va fi prezentat de Simona Ţăranu, Laura Teodoru (foto) sau Raluca Hogyes şi va fi transmis dintr-un studio virtual, ceea ce îl va face cel mai spectaculos şi dinamic jurnal de specialitate din România.

Accesează AICI noua secţiune specială dedicată Mondialului! Ai toate informaţiile: program, echipe, meciuri în timp real, clasamente, statistici, arbitri, stadioane!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
valu4ever
valu4ever  •  12 Iunie 2014, 17:33

iulian miu,falemi,danciulescu,bratu.mara...pacatele lumii ,halal analisti!

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  12 Iunie 2014, 13:47
Postat de mega2005 pe 12 Iunie 2014, 10:48

Parerea mea este ca in Romania se exagereaza cu acest CM de fotbal, de parca echipa nationala s-ar fi calificat. Ni se baga pe gat tot felul de documentare cu ce s-antamplat acum 20 de ani in America de parca maine- poimaine am juca vreo finala de CM. Peste tot se incearca impunerea, in mod fals, unei apartenente romanesti la acest eveniment fotbalistic cu reclame comerciale de tot felul, cand de fapt noi nu mai existam in acest sport....ne place apa rece in loc de vin.

- Este un procedeu PSIHOLOGIC de MANIPULARE, folosit in PUBLICITATE si RECLAMA. - Prin folosirea AMINTIRILOR PLACUTE ale cumparatorului, se exploateaza ANCORA MENTALA creeata. - Se "conecteaza" PRODUSUL material (de vânzare - BEREA, RACHIUL, etc...) cu subconstientul CUMPARATORULUI (1994, ROmania la CM din America, locul 5 mondial.). - Urmariti si linguselile AUDIO, tonul vocilor feminine din spoturile adresate femeilor - zici ca au orgasm. - Daca Tonul vocii femeii ar fi aspru, ar aduce aminte de o mama severa, sau de vreo profesoara exigenta, ceea ce ar creea RESPINGEREA produsului.

bandoleros
bandoleros  •  12 Iunie 2014, 11:57

O singura televiziune cu trimisi speciali? cam slabut.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează