INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

Uite pe cine au ajuns să se bazeze englezii la Mondialul din Brazilia! » Conchita Wurst mai tare ca Wayne Rooney

Conchita Wurst, noul port-bonheur al supușilor Reginei
Conchita Wurst, noul port-bonheur al supușilor Reginei

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 22:49

Daily Mail crede că selecţionata Albionului are şansa să ia titlul pentru că Eurovisionul a fost cîştigat de un austriac, Conchita Wurst, exact ca în 1966, cînd a celebrat unicul triumf la CM.

Steven Gerrard? Wayne Rooney? Nici vorbă! Speranţa englezilor că vor triumfa din nou, după 48 de ani, la un Mondial e Conchita Wurst, femeia-bărbat din Austria care a cîştigat sîmbătă Eurovisionul!

Jurnaliştii de la Daily Mail au dat un "search" şi au descoperit că precedentul succes al Ţării Valsului la tradiţionalul concurs de interpretare datează tocmai din 1966 (Udo Jurgens). An în care şi naţionala Albionului a sărbătorit unicul titlu suprem din istorie.

Socoteala britanicilor a fost simplă: "A luat Conchita Eurovisionul, cîştigăm şi noi în Brazilia". Daily Mail mai pretinde că victoria cîntăreţei cu barbă le va fi benefică şi altor echipe europene: "Tot în 1966, Real a cîştigat Cupa Campionilor, iar Atletico, campionatul Spaniei".

29 de zile au mai rămas pînă la startul Mondialului organizat de Brazilia (12 iunie - 13 iulie)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  13 Iunie 2014, 18:09

.)))

bobinatul
bobinatul  •  14 Mai 2014, 10:29

Anglia abia o sa treaca de grupe, daca o sa treaca...

kanye
kanye  •  14 Mai 2014, 09:39

E logic. Si pentru ca superstitia sa se adevereasca, propun ca jucatorii englezi sa joace cu peruci, barba si sutiene!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează