INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

Un singur neamţ în cel mai căutat ”11” al Mondialului! » Echipa care a stîrnit interesul fanilor are doar doi jucători aleşi de FIFA

FOTO: marca.com
FOTO: marca.com

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 23:29

FIFA a anunţat zilele trecute echipa ideală a Mondialului, dominată aşa cum era de aşteptat de jucători germani. Naţionala lui Low are nu mai puţin de cinci reprezentanţi în ”11” ales de forul european.
Spaniolii de la marca.com au alcătuit o echipă ideală cu cei mai căutaţi jucători de la Mondial pe internet în perioada turneului final, iar brazilienii domină primul ”11”, cu trei reprezentanţi, în timp ce din lotul campioanei mondiale Germania se regăseşte un singur jucător, Sami Khedira.

Cea mai cautată echipă în timpul desfăşurării Campionatului Mondial are în componenţă doar doi jucători aleşi de FIFA în echipa ideală, brazilianul Thiago Silva şi olandezul Arjen Robben.

Cel mai căutat ”11”: Howard - Uchida, T. Silva, D. Luiz, Jara - Neymar, Khedira, Pirlo, Robben - Ronaldo, Messi

Echipa ideală FIFA: Neuer- De Vrij, T. Silva, Hummels, Rojo - James Rodriguez, Lahm, Kroos, Oscar- Muller, Robben

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
paul.o.53
paul.o.53  •  16 Iulie 2014, 05:29

Clasamentul pe care il prezentati nu are nici o relevanta; intrucat despre jucatorii din Germania, Anglia,Spania stiu multe amanunte, in timpul mondialului cand ma uitam la meciuri cautam in paralel pe net date despre James Rodriguez, Lavezzi, etc. Nici despre Neymar nu stiam prea multe pentru ca e abea de un an la Barca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează