INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OLANDA

Van der Vaart crede că atmosfera de la Bucureşti i-a ajutat pe batavi: "Fanii lor ne-au dat aripi"

Van der Vaart (dreapta) l-a depăşit pe Cocu: scorul la selecţii este 102-101 // Foto: Raed Krishan
Van der Vaart (dreapta) l-a depăşit pe Cocu: scorul la selecţii este 102-101 // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 21:27

Mijlocaşul Olandei afirmă: "Pe Naţional Arena, un cazan clocotind, am jucat cel mai bun fotbal al nostru".

Portocaliii se văd deja în Brazilia. "Mai sînt şase meciuri, dar nimic nu poate merge rău. Jucăm acasă cu Ungaria şi România, iar în Turcia vom ajunge în ultima etapă", declară Rafael van der Vaart. Mijlocaşul olandez, un gol şi două assisturi marţi, are explicaţia victoriei atît de clare de la Bucureşti (1-4).

"Cînd intri pe un stadion vechi, cu cîteva mii de spectatori, îţi subestimezi adversarii şi nici nu te forţezi. N-ar trebui, dar se întîmplă", mărturiseşte VdV. "Acum, înainte de meci, am vorbit în vestiar. Pe Naţional Arena, un cazan clocotind, am avut sentimentul că sîntem la Euro sau la Mondial. Fanii lor ne-au dat aripi şi am jucat cel mai bun fotbal al nostru".

"Explicaţia acestui 4-1? Nu România a fost atît de slabă, ci Olanda a fost atît de bună" (Rafael van der Vaart, mijlocaş Olanda)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andreistavarache
andreistavarache  •  19 Octombrie 2012, 22:35

Daca van der Vaart a spus ca Olanda a fost foarte buna,eu zic ca Olanda a fost o echipa slaba, chiar mai slaba decat m-am asteptat...ceea ce i-a lipsit Romaniei a fost inspiratia si un arbitraj mai bun...poate nu ma pricep eu la fotbal,asa ca va rog sa ma corectati.Si olandezii ar cam trebui sa isi vada lungul nasului si sa fie constienti ca nu vor avea nici o sansa la mondiale cu un joc ca cel impotriva Romaniei..!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează