INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CHILE - OLANDA 0-2

Van Gaal, Robben şi Sneijder au vorbit după victoria împotriva lui Chile: "E enervant să joci contra noastră!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 22:19

Olandezii sînt extrem de entuziasmaţi după cele 3 victorii din Grupa B. Van Gaal, Robben şi Wesley Sneijder au vorbit după succesul de azi contra lui Chile. 

"În primele două jocuri Chile a fost foarte agresivă, dar noi ne-am descurcat foarte bine şi am reuşit să neutralizăm jocul adversarului. Pentru fiecare joc antrenorul gîndeşte alt sistem, care să-l ajute să cîştige.

Nu contează dacă joci ofensiv sau defensiv. Scopul este întotdeauna de a marca de cît mai multe ori. Am ştiut că Memphis Depay va intra foarte motivat.

M-am gîndit că adversarii vor lăsa mai multe spaţii pentru că începuseră să rişte şi că el îl va putea exploata lucrul ăsta", a spus Van Gaal conform AS.

"Am fost la înălţime, am luptat ca nişte lei. Leii portocalii! Am marcat două goluri fantastice. Sînt foarte mîndru de această echipă, cînd văd cum am luptat azi, nu le-am dat nici o şansă", a spus Robben.

"Am fost plini de încredere. Chile e un adversar dificil, dar după pauză au riscat mai mult şi au apărut spaţii. A fost exact ceea ce ne doream. Am jucat bine, am fost disciplinaţi, e enervant să joci contra noastră", a spus şi Wesley Sneijder.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bamse1901
bamse1901  •  24 Iunie 2014, 10:20

putin antrenori sunt asa de bine tacticizati ca Van Hall

vladutz13
vladutz13  •  24 Iunie 2014, 10:17

In meciul cu Spania, Robben a jucat exceptional. Vreo repriza a jucat pentru echipa si s-a vazut... deja la 3-1, a vazut ca e rost de distractie, a inceput sa faca totul singur. Eram convins inca de atunci ca nu o sa se mai poata opri, e ca o dependenta. Si s-a vazut cu Australia si aseara cu Chile, e de un individualism cumplit. Sincer, cred ca treaba asta o sa-i manance, nu-si permit ca unul din cei 2 jucatori cu adevarat buni (+ Van Persie) sa-si bata asa joc.

bluelion71
bluelion71  •  24 Iunie 2014, 08:25
Postat de lenan pe 23 Iunie 2014, 22:41

lasa ca va calmeaza mexicanii in optimi...

Hai c-ai zis-o, prietene... Te-ai gândit mult?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează