INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARGENTINA - OLANDA 4-2

VIDEO Cineva să-i ducă pastilele! :D » Un comentator argentinian a început să plîngă în direct la penaltyurile cu Olanda

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 16:01

Puţini trăiesc meciurile aşa cum o fac sud-americanii. Comentatorii de la un post tv din Argentina au făcut spectacol la penalty-urile contra Olandei. 

Ratările lui Vlaar şi Sneijder l-au agitat puţin pe unul dintre cei doi comentatori, însă golul decisiv marcat de Maxi Rodriguez i-a isterizat complet pe amîndoi.  (Vezi VIDEO la min 5:50).

De la minutul 6:00, se poate auzi cum unul dintre ei chiar începe să plîngă de bucurie Argentina s-a calificat din nou într-o finală de Campionat Mondial, după o pauză de 24 de ani.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dash.berlin
dash.berlin  •  10 Iulie 2014, 22:43
Postat de alegsandru pe 10 Iulie 2014, 21:37

ii iubesti pentru ca esti roman si nu ai alti dumnezei afara de germani si "Germanea" care este Imparatia Cerurilor. viermanii nu fac din tantar armasar, ei fac din copii capre.

Take your pills dude :|

titiduru22
titiduru22  •  10 Iulie 2014, 22:04

Cred ca cel care are nevoie de pastille este autorul acestei mizerii de articol !!! Si nu orice fel de pastile,cele mai puternice pastile care vindeca PROSTIA !!!

alegsandru
alegsandru  •  10 Iulie 2014, 21:37
Postat de dash.berlin pe 10 Iulie 2014, 18:47

Atunci cand se marcheaza, comentatorii germani spun un simplu TOR :) Eu de asta-i iubesc pe nemti...pt ca fac lucrurile sa para simple si niciodata nu fac din tantar armasar.Scurt pe doi...fara teatru,fara exagerari inutile etc...

ii iubesti pentru ca esti roman si nu ai alti dumnezei afara de germani si "Germanea" care este Imparatia Cerurilor. viermanii nu fac din tantar armasar, ei fac din copii capre.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează