INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  DANEMARCA - ARMENIA 0-4

VIDEO Danemarca, blat sau "cel mai prost fotbal" la 0-4 acasă cu Armenia: "Noi sîntem Mickey Mouse!"

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 21:50

Jurnaliştii danezi au luat foc după ce "naţionala" lor, locul 20 în topul FIFA, a fost umilită suspect la Copenhaga de echipa care pierduse vineri, acasă, 0-1 cu Malta!


"Numai dacă am fi aranjat acest meci am fi putut juca atît de slab", a observat un fan danez pe site-ul ziarului Ekstra Bladet. La Copenhaga, după 0-4 în Parken cu Armenia, locul 89 în topul FIFA-Coca Cola, care pierduse vineri la Erevan contra Maltei (0-1), nimeni nu mai înţelege nimic. "Chiar avem cel mai prost fotbal?", se întreabă jurnaliştii scandinavi, sugerînd că o asemenea partidă, cu un asemenea scor (cel mai drastic eşec oficial al vikingilor pe teren propriu) şi în faţa unui asemenea adversar pare imposibilă! SF! "Marţi noi am fost Mickey Mouse!".

Click aici pentru VIDEO!

"Nu mai trece o zi în fotbalul mondial fără un meci trucat. Din 2010, un nou scandal legat de pariuri izbucneşte în fiecare zi"
Christian Kalb, specialist francez în pariuri

"Nu am nici o explicaţie, chiar nu ştiu ce s-a întîmplat! A fost cea mai groaznică seară din întreaga mea carieră de antrenor"
Morten Olsen, selecţionerul Danemarcei

Scenariul ruşinii
- Secunda 27, 0-1. Kjaer îi pasează direct adversarului aflat la 30 de metri perpendicular pe poartă. Mhitarian îi oferă mingea lui Movsisian - fost atacant la clubul danez Randers -, care îl păcăleşte ca pe un copil pe Kjaer, deschizînd scorul mai uşor ca la antrenament
- Minutul 19, 0-2. Acelaşi Kjaer îl scoate din ofsaid pe Ozbiliz după o lansare de 40 de metri, e liber la marginea careului, preluare, şut şi gol
- Minutul 59, 0-3. Ozbiliz e înconjurat de 5 adversari la 18 metri, dar se distrează cu toţi şi strecoară balonul printre ei. Movsisian e acolo pentru "dublă"
- Minutul 82, 0-4. Mhitarian are mingea în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor. Kjaer şi Poulsen sînt la un metru de el, însă cîteva secunde nu-l atacă. Apoi, o fentă îl eliberează pe Mhitarian de rivali. Şut la colţul scurt, portarul nu există şi iarăşi gol. Ultimul!
citat

"Au făcut pipi pe noi! Armenii liliputani mai slabi ca Malta ne fac de rîs! Băieţi, treziţi-vă! Jucaţi pentru Danemarca!"
Ekstra Bladet, cotidian danez

"Mi-e ruşine de mine. Am eşuat!"
În centrul tuturor acţiunilor, al tuturor erorilor daneze a fost Simon Kjaer, stoperul lui Wolfsburg, fost la Palermo şi Roma, unul dintre cel mai bine cotaţi fundaşi centrali continentali. Care a fost înfiorător. "N-am jucat niciodată aşa de rău. Mi-e ruşine de mine! Cea mai urîtă experienţă. Nu pot fi scuzat. Am eşuat", a declarat el după meci. Suspectul meci de la Copenhaga.

"M-am dus acasă şi m-am uitat în oglindă. Nu-mi venea să cred că am greşit atît de mult contra Armeniei. Nu există om în Danemarca mai trist decît mine"
Simon Kjaer, apărător Danemarca

Cotă 286 la 0-4! 28,6 milioane cîştig la 100.000 miză!
La casele de pariuri din lumea întreagă, victoria Armeniei la Copenhaga cu 4-0 avea o cotă uriaşă: 286! Dacă ar fi pariat cineva pe scor exact 100.000 de euro, ar fi cîştigat nu mai puţin de 28,6 milioane de euro. Pentru pronostic 2, adică succes fără rezultat corect al oaspeţilor, cota era 13,85.

"Olsen, fii corect şi dă-ţi demisia!"
Morten Olsen, 63 de ani, din 2000 pe banca scandinavilor, este considerat unul dintre marii selecţioneri danezi, calificînd echipa la două Mondiale şi două Europene. Dar acum, vikingii îi cer să plece. "Cine are curajul să-i spună adevărul lui Olsen?", a întrebat Ekstra Bladet. "La revedere, Olsen! Fii corect şi dă-ţi demisia! Avem nevoie de un antrenor tînăr".

Adio Mondial! Doar Malta mai e în spatele lor!
În grupa B, Danemarca a retrogradat pe poziţia a cincea, cu doar 6 puncte în 6 meciuri. E la 8 lungimi în spatele Italiei (squadra nu poate scăpa locul 1), la 4 de Bulgaria şi la 3 de Cehia. Şi Armenia a depăşit-o! După echipa lui Olsen a mai rămas doar Malta. Şi mai sînt numai 4 etape. "Nu avem nevoie de un miracol, ci de toate miracolele lumii ca să ne calificăm. Pentru noi, Mondialul brazilian e în faţa televizoarelor", afirmă presa locală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
cypy90
cypy90  •  14 Iunie 2013, 15:26

Pana la urma daca tot faci un blat, fa-l si tu sa nu "bata la ochi".0-1 era suficient nu 0-4!!

soriniz
soriniz  •  13 Iunie 2013, 16:33

Nimic nu e sigur pe lumea asta, dar daezii aveau reale sanse de calificare la victorie, asa ca nu vad sensul unui blat. Pe de alta parte, din modul in care s-a jucat nu a parut deloc blat.

robertino2
robertino2  •  13 Iunie 2013, 14:15
Postat de lollol pe 13 Iunie 2013, 02:09

poate a fost aranjat de casele de pariuri :))))))) iti dai seama cati au fost arsi de rezultatul asta ? :))))))

Ca sa fie ca tine...un asa blat se aranjeaza cu ceva timp inainte. Nici macar nu stii cati vor paria pe un asa meci. Si e echipa nationala, aia sunt imprastiati prin toata lumea, e mai greu sa-i convingi. Exista marele risc ca unul sa dea in vileag afacerea. Iar casele de pariuri nici n-au nevoie sa aranjeze meciuri. Cand se pariaza masiv pe un scor, casa de pariuri X pariaza la casa de pariuri Y pe scorul opus si echilibreaza totul. Fotbalul ofera mereu surprize, unii nu pot intelege asta. Cand eram copil, am batut cu o echipa de ratati pe unii care erau la scoala de fotbal. 7-6. Am mai jucat de 2 ori dupa....ne-au rupt.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează