INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  AUSTRALIA - OLANDA 2-3

VIDEO Deranj oranj » ”Cangurii” au fost aproape de surpriză după cel mai spectaculos meci al turneului, 2-3 cu Olanda

Robben a deschis drumul spre succes, cu al treilea gol la acest CM, egalîndu-i pe Muller și Van Persie // Foto: Reuters
Robben a deschis drumul spre succes, cu al treilea gol la acest CM, egalîndu-i pe Muller și Van Persie // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 00:03

Trupa de la Antipozi au condus prin golurile lui Cahill şi Jedinak, dar Van Persie şi Depay au întors pentru a şaptea oară un rezultat la acest CM.

Cu steagul spaniol capturat, batavii au început logic partida cu Australia. Robben a înscris după o cursă de la mijlocul terenului (20) şi a dat semnalul de start showului!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Însă n-a fost doar la poarta lui Ryan: peste doar un minut, Cahill a marcat un gol fabulos, şut din voleu sub bara lui Cillessen. Gluma s-a îngroşat după pauză, cînd Jedinak a făcut 2-1 din penalty (54). Henţ Janmaat în careu. Surpriză!

Revenire la limită
S-a rupt Indi şi Van Gaal a trecut la 4-3-3, cu Depay. Van Persie a dat al doilea răspuns imediat, 2-2 şut sub bară. Iar minutul 68 a decis partida: Leckie a reluat cu pieptul din faţa porţii batave, iar Oranje a lovit pe contraatac. Rezerva Depay l-a păcălit pe portarul Ryan de la distanţă (68). Decisiv!

622233-grupa-b.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bamse1901
bamse1901  •  19 Iunie 2014, 15:32

nu se intampla nici o surpriza. ideea a fost ca ambele echipe marcheaza in ambele reprize si veti vedea ce cota a iesit

shark_34
shark_34  •  19 Iunie 2014, 09:42

parerea mea e ca olanda s-a menajat oarecum in meciul asta.cand a fost nevoie sa forteze,a fortat si a iesit. comentatorii televiziunii ba spuneau ca olanda e de nerecunoscut,ba o admirau ca ii iese aproape orice isi propune. olanda tace si face!cred ca va prinde cel putin semi-finalele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close