INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM BRAZILIA 2014

VIDEO Fotbalul a murit, iar brazilianul Ronaldo, Cristiano şi Zlatan Ibrahimovici încearcă să-l reînvie! Driblinguri ameţitoare în ultima reclamă Nike

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 14:04

Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovici, Andres Iniesta sau Wayne Rooney sînt doar cîteva dintre marile nume pe care firma de echipament sportiv Nike le reuneşte în ultima sa reclamă pentru Campionatul Mondial din Brazilia. Povestea este una specială, iar jucătorii apar ca animaţii.

Într-un viitor în care fotbaliştii talentaţi sînt înlocuiţi cu roboţi-clone, Zlatan Ibrahimovici îşi cîştigă existenţa vînzîndu-şi memoriile, Neymar e frizer, Cristiano e un manechin de vitrină, iar englezul Wayne Rooney încarcă vapoarele pe docurile din Manchester.

Gaşca este refăcută de brazilianul Ronaldo, care îi provoacă pe roboţi la un meci de cîştigătorul-ia-tot. Jucătorii "şomeri" fac paradă de talentul lor natural, reuşesc driblinguri imposibile şi îşi înving adversarii după o fază electrizantă a portughezului Cristiano Ronaldo.

Campionatul Mondial din Brazilia începe joi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
solomon_i
solomon_i  •  10 Iunie 2014, 16:00

O poveste cat se poate de...idioata !

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  10 Iunie 2014, 15:16

Sincer, videoul asta parca este pentru r3tarzi, pe cuvant. Nu doar ca nu are nici o logica, dar pe cat de absurd e pe atat e de neoriginal si neinspirat. Nimic interesant sincer.

bamse1901
bamse1901  •  10 Iunie 2014, 14:45

e doar reclama

Vezi toate comentariile (3)
Comentează