INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - PORTUGALIA

VIDEO+FOTO » Pepe, eliminat gratuit după un conflict cu Thomas Muller! Reacţia incredibilă a lui Raul Meireles la adresa arbitrului!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 16 iunie 2014 20:03

Nici derby-ul grupe G dintre Germania şi Portugalia nu a scăpat de greşelile arbitrilor de la Campionatul Mondial.
În minutul 37, la un duel umăr la umăr între Pepe şi Thomas Muller, neamţul a fost lovit uşor cu palma peste faţă. Vîrful lui Bayern Munchen a căzut imediat pe gazon, acuzînd o lovitură serioasă, dar s-a ridicat imediat în momentul în care portughezul a venit ameninţător spre el şi i-a reproşat simularea.

Click aici pentru VIDEO!

Arbitrul Milorad Mazici a intervenit imediat şi l-a eliminat eronat pe fundaşul portughez. Pepe ar fi meritat cel mult cartonaşul galben pentru gestul de după căderea lui Muller, cînd s-a apropiat ameninţător de neamţ, iar cei doi s-au dat cap în cap.

La cîteva minute după incident, Fabio Coentrao l-a lovit cu cotul în figură pe Sami Khedira, însă arbitrul a acordat doar fault.

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  17 Iunie 2014, 16:25

decizie la limita, rosul nu a fost complet gratuit cum ziceti voi in articol. jucatorii ar trebui sa-si vada de treaba lor dupa ce fluiera arbitrul, nu sa mearga sa provoace adversarul cum a facut Pepe, indiferent daca decizia arbitrului e una corecta sau nu. pe de alta parte, parca nici nu poti sa dai rosu asa la mondial pentru un pic de nervi, arbitrul trebuia sa judece faza in spiritul jocului si sa nu strice echilibrul, dupa parerea mea.

vlad57
vlad57  •  17 Iunie 2014, 08:52
Postat de tbone pe 17 Iunie 2014, 08:12

pepe i-a bagat degetele in gura lui Muller si cand al a cazut s-a apropiat sa il 'mustreze" si l-a lovit in capul, e drept usor, dar arbitrul a dat rosu pentru gest nu pentru intensitatea loviturii....nu ai voie sa lovesti cu capul pe nimeni pe teren si ma bucur ca l-a dat afara pe Pepe ca e un jucator care nu se gadeste decat la fault si cum sa nu il vada arbitrul, la loviri si tot asa....trebuia sa le dea nemtii 7-0 sa ii scoata fotbalu din cap lui Cr. Ronaldo, care sufera de el pe teren si dadea din maini spre ceilalti coechipieri desi el pierdea mingea...si dupa nu facea nici pressing macar

Asta e punctul tau de vedere. Nici eu nu cad pe spate cand il vad pe acest Ronaldo sau pe Pepe. Dar sarbul a fost repezit si foarte slab. Daca Pepe ar fi lovit efectiv as fi fost de acord. Asa, putea sa-i dea un galben pentru gest. Si sa nu strice echilibrul jocului. Probabil nemtii ar fi castigat oricum, dar cu eliminarea echilibrul s-a rupt si jocul a fost incheiat atunci. Din pacate sarbul a mai facut gafe pe parcursul jocului confirmand ca mafia FIFA isi face jocurile. Am mai zavut cupe mondiale cu arbitraje penibile dar cea de anul asta bate toate recordurile. Nu mai exista gandire si nici bun simt. Cum poti sa ai o brgada care anuleaza nu unul, ci DOUA goluri valabile unei echipe?

euce
euce  •  17 Iunie 2014, 08:48

cel mai partinitor arbitraj de pana acum e ceva de genul "fluerasilor lu bricheta"cand au tema

Vezi toate comentariile (41)
Comentează