INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PROBLEME

VIDEO Haos pe străzile din principalele oraşe din Brazilia » 23 de autobuze au fost incendiate! VIDEO cu dezastrul provocat de protestatari

foto: www1.folha.uol.com.br +1   FOTO
foto: www1.folha.uol.com.br

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 12:29

Aşa cum era de aşteptat, oamenii au declanşat o adevărată revoluţie pe străzile din principalele oraşe din Brazilia. Campionatul Mondial oricum nu are o popularitate prea ridicată, oamenii nefiind de acord cu organizarea acestuia şi cheltuielile imense.

Înfrîngerea echipei lui Luiz Felipe Scolari la scor de maidan în faţa Germaniei, scor 1-7, i-a făcut pe brazilieni să-şi iasă din minţi.

Încă de la pauză cînd scorul era 5-0 autorităţile se pregăteau de incidente. Imediat după meci, mai multe persoane au fost arestate după ce au început să arunce cu fumigene şi petarde în poliţie. Două autobuze au fost incendiate în Sao Paulo.

Conform cotidianului Folha de Sao Paulo, douăzeci de autobuze au fost incendiate în zona de sud a oraşului Sao Paulo, într-un garaj în care erau parcate vehicule de serviciu. Trei autobuze au fost incendiate în alte zone ale oraşului.

Ca şi la începutul Campionatului Mondial, ţinta contestatarilor este Dilma Rousseff, preşedintele Braziliei.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (85)
ortega
ortega  •  09 Iulie 2014, 19:53

Trebuiau să-l pună pe Pârțu antrenor și găsea el o întrebuințare mai bună autobuzelor ălora ... Sigur nu era 1-7 ...

mariuss72
mariuss72  •  09 Iulie 2014, 14:07
Postat de unico_biancorossi pe 09 Iulie 2014, 12:53

.)) a fost o stire idioata. stadionul nu este compatibil cu o locatie de puscarie. cineva a facut misto si multi chiar au crezut asemenea bazaconie.

Daca dai o cautare pe net, ai sa vezi ca stirea asta a fost difuzata de site-uri serioase, doar nu credeai ca luam de bune toate povestile gsp?

spivak
spivak  •  09 Iulie 2014, 14:01

JOS DILMA!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează