INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  LA LIGA

VIDEO Meci nebun între Barcelona şi Villarreal » Trei goluri în patru minute

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 10:18

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest început de an s-a disputat aseară în Spania, între Barcelona şi Villarreal.

Catalanii s-au impus cu scorul de 3-2, după ce au fost conduşi de două ori, cu 1-0 şi 2-1.

Villarreal a deschis scorul cu noroc, după ce rusul  Cheryshev, împrumutat de la Real Madrid, a deviat în poartă un şut care se ducea mult pe lîngă. Catalanii au egalat în ultimul minut al primei reprize, prin Neymar, care a profitat de o respingere greşită a portarlui Asenjo.


Vezi aici video

În repriza a doua, cei de la Villarreal au început mai bine, iar Giovani dos Santos, jucător crescut de Barcelona, a profitat de gafa lui Pique şi i-a pasat lui Vietto, care a înscris cu un şut din 6 metri.

Jucătorii lui Luis Enrique au egalat la faza imediat următoare prin Rafinha, care a marcat cu un şut din 7 metri. Trei minute mai tîrziu, Lionel Messi a înscris golul victoriei cu un şut cu piciorul drept, de la 16 metri.

După această victorie, Barcelona are 50 de puncte, cu unul mai puţin decît Real Madrid, care are un meci în minus, pe care îl va juca miercuri contra Sevillei.


Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
zurix
zurix  •  02 Februarie 2015, 13:01

Au fost condusi de 2 ori, acasa. Felicitari ptr. Submarin, a jucat cu demnitate. In rest, nu ne intereseaza ptr. ca greata si ptr ca moaca de sobo in costum roz bombon.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Februarie 2015, 10:32

Nimic surprinzator: Messi- genial, Luis Enrique- stupid, arbitraj- la fel de stupid ca si Enrique.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează