INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PRELIMINARII CM 2014

VIDEO Nul nervos » Remiză albă între Argentina şi Columbia: portarul Ospina şi arbitrul au decis meciul!

Aguero marchează, dar arbitrul anulează golul.
Aguero marchează, dar arbitrul anulează golul.

Articol de - Publicat duminica, 09 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 08 iunie 2013 22:33

Multe ratări, două cartonaşe roşii şi trei goluri anulate, între care al lui Aguero eronat, au condimentat un derby tensionat, în care Messi a jucat din minutul 56, fără sclipiri.

Argentina fără Messi nu mai este sperietoare în preliminariile AmSud. Iar cînd îl mai pierde pe Higuain, dă de un portar în zi formidabilă şi de un arbitru slab, nulul cu Columbia e un rezultat logic. Dar a doua remiză la rînd nu-i ameninţă selecţionatei lui Sabella poziţia de lider autoritar.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciuluI!

Dincolo de paradele lui Ospina, cel mai bun din teren la Buenos Aires, "pumele" puteau cîştiga dacă debutantul venezuelean Escalante şi asistentul său nu anulau aiurea golul lui Aguero din repriza secundă, ultimul dintre cele 3 refuzate (la Falcao şi Aguero, prima dată, a decis corect).

A contat însă mult şi eliminarea lui Higuain. Atacantul despre care se spune că s-a înţeles cu Arsenal a primit "roşu" în minutul 26, după un schimb stupid de şuturi cu Zapata, şi el trimis la vestiare. La fel putea păţi Falcao pentru intrarea dură la Fernandez, într-un joc cu 7 "galbene".

A mai contat şi că Messi, care nu mai jucase de patru săptămîni, n-a intrat decît în minutul 56. Departe de 100% din capacitate, căpitanul n-a putut face diferenţa, paznicul Mejia anihilîndu-l.

"Sînt mulţumit de rezultat, defensiva a jucat bine. Totuşi, meritam să cîştigăm, dar mingea n-a vrut să intre în poartă şi eliminarea lui Higuain ne-a afectat" (Alejandro Sabella, selecţioner Argentina)

"Adevărul este că nu mă simt bine, a trecut destul timp de cînd n-am mai jucat. Punctul obţinut e însă bun pentru că ne apropie de calificare" (Leo Messi, căpitan Argentina)

BOLIVIA - VENEZUELA 1-1

"Daţi-i pe toţi afară!"
Remiza scoasă în final cu Venezuela (1-1) la La Paz a produs scandal în Bolivia. Penultima în clasament după 12 jocuri, la 6 puncte de baraj, selecţionata lui Azgcargorta a intrat în vizorul vicepreşedintelui federal. "Daţi-i afară pe toţi şi să ne gîndim la Mondialul din 2018! Să mizăm pe tineri care luptă, aleargă tot meciul şi evoluează cu bucurie!", a criticat Alvaro Garcia Linera.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
b0gdan_88
b0gdan_88  •  09 Iunie 2013, 10:05
Postat de flo_ax pe 09 Iunie 2013, 04:16

offside-ul semnalizat eronat a fost la limita, stop cadrul e cand cei doi se afla exact pe linie si in viteza. E normala greseala.

Am inteles....cand ii vorba de Messi si de Barca( cand se greseste impotriva lor ) ii ceva normal...dar cand se greseste impotriva adversarilor lor atunci ii hotie !!!

flo_ax
flo_ax  •  09 Iunie 2013, 04:16

offside-ul semnalizat eronat a fost la limita, stop cadrul e cand cei doi se afla exact pe linie si in viteza. E normala greseala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close