INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CAMPIONATUL MONDIAL

VIDEO Reacţia uluitoare a lui Arjen Robben după simularea grosolană din minutul 68!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 30 iunie 2014 02:20

Olanda a avut un penalty neacordat în prima repriză a meciului din optimi cu Mexic, cînd Arjen Robben a fost faultat de Moreno, dar Pedro Proenca a lăsat jocul să continue.


UPDATE Arjen Robben spune că a fost penalty clar la faza din care naţionala sa a obţinut calificarea în "sferturi". "Adversarul m-a lovit o dată în tibie şi apoi m-a lovit iar. Dacă nici ăla nu e penalty înseamnă că nu mă pricep la fotbal!"

Robben şi-a făcut însă "mea culpa" pentru simularea evidentă din repriza a doua, din minutul 68: "Vreau să cer scuze tuturor. A fost o simulare grosolană, într-adevăr. Nu trebuia să fac asta. E îngrozitor şi stupid!".

***********
Robben a mai avut o încercare şi în repriza a doua, însă căderea superstarului olandez a fost cel puţin amuzantă.

Atacantul a călcat pe piciorul unui fundaş mexican deja căzut pe gazon, iar apoi a avut o simulare grosolană.

VIDEO cu faza în care Robben cere al doilea penalty

Imediat au apărut şi reacţiile împotriva lui Robben, iar fostul mare fotbalist Gary Lineker a explicat că acesta este şi motivul pentru care olandezul nu a primit lovitură de pedeapsă în prima repriză. La fel de acid a fost şi tenismanul Janko Tipsarevici.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
tb73
tb73  •  02 Iulie 2014, 06:32

Faptul ca am trimis cersetori rromi in toata Ioropa incepe sa dea roade... :)))

mvradulescu
mvradulescu  •  01 Iulie 2014, 11:30
Postat de borat101 pe 30 Iunie 2014, 00:10

Ce tot bateti campii? Asta este diferenta dintre Europeni si ti.g.ani, Brazilienii cand au simulat contra Croatiei (de au furat meciul) nu au avut nici o remuscare, ti.g.anii nu recunosc... Europenii recunosc greselile. Si sa mentionam ca Brazilieii cauta in continuare favoruri, de se arunca prin careu cu Chile mai rau ca copii mici in apa la strand.

Stimate domn, și în fotbalul european, la fel ca în cel din America Latină "evoluează mulți simulanți "talentați". Singura măsură eficientă ar fi sancționarea simulării cu o pedeapsă echivalentă cu a infracțiunii pe care încearcă să o sugereze arbitrului! Inclusiv în fotbalul românesc am avut și avem și în prezent jucători care excelează în simulări, de parcă ar fi urmat la antrenamente cursuri aprofundate de teatru.

subiectiv777
subiectiv777  •  30 Iunie 2014, 08:46

daca Robben ar fi fost avertizat cu un cartonas galben macar la unul din plonjoanele anterioare in careul mexican nu cred ca ar mai fi avut tupeul sa forteze iar un penalty in minutul 90

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close