INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BELGIA - RUSIA 1-0

VIDEO Regina Belgiei a comis-o: a vrut să-l felicite pe autorul golului cu Rusia, dar i-a întors cuţitul în rană lui Romelu Lukaku :D

Regina Matilda discută cu Van Buyten și Eden Hazard, foto: reuters +1   FOTO
Regina Matilda discută cu Van Buyten și Eden Hazard, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 23 iunie 2014 22:12

Click aici pentru o secţiune specială dedicată Cupei Mondiale! Află cele mai interesante statistici, infografii şi urmăreşte meciurile liveTEXT cu o grafică de excepţie!

Belgia a învins Rusia, scor 1-0, prin golul marcat de puştiul Origi, în minutul 88. După meci, regina Matilda a vrut să facă un gest frumos şi să îl felicite pe marcator. Din nefericire, a greşit atacantul

Regele Filip şi regina Matilda au mers la jucători pentru calificarea în optimi la Campionatul Mondial din Brazilia.

După un meci dificil contra Rusiei, evoluţia "diavolilor roşii" a fost salvată de golul tîrziu al atacantului lui Lille, Divock Origi, cel care i-a luat locul vedetei din Premier League, Romelu Lukaku, în minutul 86. (VIDEO CU GOLUL)

Regele şi regina au dat mîna cu fiecare jucător, însă cînd Prima Doamnă a Belgiei a ajuns în dreptul lui Lukaku, aceasta a greşit felicitările: "Bravo pentru joc, datorită dumneavoastră am cîştigat, nu?". :D

Lukaku a izbucnit în rîs şi i-a arătat cine este adevăratul erou al Belgiei, puştiul în vîrstă de 19 ani. La final, regele şi-a făcut un selfie cu toţi membrii echipei. (VIDEO CU MOMENTUL)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
harison
harison  •  23 Iunie 2014, 16:55
Postat de harison pe 23 Iunie 2014, 16:54

Daca era familia rostchild in loc de nationala cred ca stia si cate vocale a scos pe gura la fiecare ragait fiecare membru al familiei.

rothschild*

harison
harison  •  23 Iunie 2014, 16:54

Daca era familia rostchild in loc de nationala cred ca stia si cate vocale a scos pe gura la fiecare ragait fiecare membru al familiei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close