INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SCOŢIA - NIGERIA 2-2

VIDEO Un portar care merge la Mondiale s-a făcut de rîs » Autogol uluitor la un meci suspectat de blat

Foto: Action Images / Matthew Childs
Foto: Action Images / Matthew Childs

Articol de GSP - Publicat joi, 29 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 29 mai 2014 15:45

Poliţia a demarat ieri o acţiune în Marea Britanie, după ce Daily Telegraph a solicitat FIFA să lanseze o alertă în privinţa meciului Scoţia - Nigeria, suspectat de blat. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.
Motivele de îngrijorare ale englezilor par să fi fost îndreptăţite. Cel puţin dacă ne luăm după o fază petrecută la scorul de 1-0 pentru Scoţia. Austin Ejide, portarul africanilor, a ieşit pe o centrare şi a încercat să reţină balonul, însă n-a făcut altceva decît să-l scape în propria poartă.

Click aici pentru VIDEO!

N-ar fi mare lucru, doar că la reluare, Ejide pare că îşi bagă intenţionat balonul în poartă. Din fericire, arbitrul a anulat reuşita pentru un fault în atac acordat destul de uşor. Şi golul egalizator din final de meci al Nigeriei este suspect, scoţienii asistînd pasivi la acţiunea prin care Nwofor înscrie pentru 2-2.

Nigeria este calificată la Campionatul Mondial din Brazilia, unde va evolua într-o grupă cu Argentina, Bosnia şi Iran.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  14 Iunie 2014, 14:53
Postat de kilimanjaro pe 29 Mai 2014, 18:45

Portarului nigerian ii curge in vene sange ros”-albastru. Are blatul in sange, deci e numai bun pentru stelemeaua :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

fratele lui gafarusanu..))

kilimanjaro
kilimanjaro  •  29 Mai 2014, 18:45

Portarului nigerian ii curge in vene sange ros”-albastru. Are blatul in sange, deci e numai bun pentru stelemeaua :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

robdin2007
robdin2007  •  29 Mai 2014, 16:08

Inainte sa preluati toate imbecilitatile din Daily Mail ar fi bine sa va mai uitati o data. Cel putin in faza "incriminata" se vede ca portarul este lovit peste mana si de aceea scapa mingea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează