INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PARIU

A fost la un pas să câștige 160.000 de euro » Ce bilet nebun a făcut un englez în sferturile Campionatului Mondial

De Bruyne a marcat contra Braziliei // FOTO: Guliver/GettyImages
De Bruyne a marcat contra Braziliei // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 16:12

Înainte de sferturile Campionatului Mondial, un englez a făcut un pariu nebun.

Bărbatul a mizat 1 liră pe un bilet cu patru meciuri, iar câștigul total ar fi fost de 160.000 de euro. Dar a pierdut la ultimul eveniment.

Din cele patru evenimente de pe bilet, englezul a nimerit trei. Bărbatul a nimerit că Antoine Griezmann va marca din afara careului în Uruguay - Franța, că Harry Maguire va înscris cu capul în Suedia - Anglia și că Kevin De Bruyne va da gol din afara careului în Brazilia - Belgia.

Singurul eveniment pe care nu l-a nimerit a fost în ultimul sfert de finală,. Rusia - Anglia, când Ivan Pesici nu a marcat din afara careului.

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  08 Iulie 2018, 19:55

Cand a jucat Rusia cu Anglia in sferturile de finala la acest campionat mondial? Rusia a jucat cu Croatia iar jucatorul croat care nu a marcat din afara careului este Ivan Perisici nu Pesici. Mare pacat ca pe Pesici de la Dinamo nu l-a convocat selectionerul croat pentru ca astfel mai lua Negoita 200.000 de euro ca pentru Penedo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează