CM 2018    •   SPANIA - RUSIA 1-1 (3-4 LA PENALTY-URI)

A ratat un penalty cu Rusia și a găsit adevăratul vinovat pentru situația Spaniei: "Fernando a făcut și el ce a putut"

Koke e consolat de Pique după ratarea loviturii de la 11 metri FOTO: Guliver/GettyImages

Koke e consolat de Pique după ratarea loviturii de la 11 metri FOTO: Guliver/GettyImages

Duminica, 01 Iulie

Koke și Iago Aspas au fost cei doi spanioli care au ratat la penalty-urile din optimea cu Rusia, iar mijlocașul lui Atletico Madrid dă vina pe despărțirea de Julen LopeteguiLopetegui, omul care a pregătit Spania în calificările pentru CM 2018, s-a despărțit de Furia Roja cu doar două zile înaintea startului competiției, semnând un contract cu Real Madrid. 

"Nu meritam una ca asta. Loviturile de departajare sunt o loterie, iar noi am fost lipsiți de șansă astăzi. Am controlat partida de la un capăt la celălalt, am dat tot ce am avut mai bun. Ăsta este fotbalul.

Liderul nostru, Julen Lopetegui, ne-a părăsit chiar înaintea competiției. După el a venit Fernando care a făcut tot posibilul pentru a ne duce spre trofeu", a declarat Koke.

"Asta este cea mai tristă zi din carieră. Ăsta este fotbalul. Trebuie să ne ridicăm așa cum am mai făcut-o. Sunt mândru că am avut ocazia de a juca în tricoul Spaniei"Isco

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

ray51  •  02 Iulie 2018, 09:15

Meritati cu prisosinta iesirea din aceasta competitie. Nu ati jucat. Nu v-ati sacrificat pentru Spania. Sunteti trisori si pe deasupra gasiti si scuze puerile. Rusine Spania ! Nu-i mai putin adevarat ca rusii n-au jucat nimic. Dar au energiile neconventionale de partea lor.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase