INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PROBLEME

Accidentare de ultimă oră în cantonamentul Angliei de la Mondiale! Și-a dislocat urmărul în timp ce alerga :O

FOTO: Guardian.com
FOTO: Guardian.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 22:02

Atmosfera din lotul Angliei este ceva mai relaxată după ce echipa a câștigat, cu emoții ce-i drept, meciul de debut de la Campionatul Mondial cu Tunisia, scor 2-1.

Totuși, selecționerul are ceva bătăi de cap. Nu din cauza vreunui jucător, ci din cauza sa. Gareth Southgate și-a dislocat umărul drept după o sesiune de alergare în apropierea bazei unde e cazată naționala pe care o pregătește.

Antrenorul naționalei Angliei a fost imediat consulatat de un doctor și a fost trimis la cel mai apropiat spital, unde a fost însoțit de medicul naționalei Angliei.

Rob Chakraverty, doctorul echipei, i-a recomandat să se abțină să celebreze viitoarele goluri ale naționalei într-un mod deosebit.

Southgate a apărut la ultima ședință tehnică a naționalei cu brațul imobilizat, prins cu o orteză, pe care va fi nevoit să o poarte câteva zile bune.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
johnitza
johnitza  •  21 Iunie 2018, 12:36

Va fi nevoit sa poarte orteza cateva saptamani bune, nu zile. Dislocarea umarului e o accidentare mult mai serioasa decat ati vazut in Lethal Weapon, nu se pune la loc izbindu-te de vreun zid. Probabil ca va face si operatie, altfel va fi cam greu pe viitor sa-si pastreze viata sportiva activa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close