INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ACCIDENTARE

Accidentare incredibilă pentru selecționerul Angliei » A fost nevoit să meargă la spital

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 11:40

Garegh Southgate, selecționerul Angliei, are probleme medicale după și-a discolat umărul.

Presa din Anglia scrie că Southgate și-a dislocat umărul în timp ce alerga în apropierea bazei de pregătire unde se află Anglia la CM 2018.

Selecționerul a fost dus la spital și a fost tratat de doctorul naționalei, Rob Chakraverty, și este în afara oricărui pericol. Totuși, acesta trebuie să evite loviturile și mișcările bruște în restul turneului final.

"S-ar putea să nu mai celebrez fizic golurile. Doctorul mi-a spus clar că să lovesc cu pumnul în aer nu este o opțiune. Am noroc pentru că avem un o echipă medicală foarte bună și totul a fost în regulă. Îmi pare rău că le-am sticat ziua liberă jucătorilor. Trebuiau să se relaxeze, dar au venit la spital ca să mă susțină. Dar e mai bine că am pățit-o eu și nu ei", a declarat Southgate, potrivit The Guardian.

Anglia va juca în al doilea meci la CM 2018 duminică, contra naționalei Panama. Meciul va începe la ora 15:00 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSPRO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează