INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECLARAȚII

Acuzații grave ale lui Diego Maradona: "Traficul de fotbaliști e un lucru teribil, s-a ajuns la un nivel incredibil! Peste 70% din echipa Franței e compusă din imigranți"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 18:59

Diego Maradona a vorbit despre performanțele echipelor care au în lot mulți jucători proveniți din familii de imigranți, considerând că în spatele naturalizării și promovării lor stă "o mafie".

"E o mafie care duce africanii pentru a fi naturalizați în țări europene. De multe ori tinerii iau decizii de acest gen din cauza sărăciei, a nevoilor.

Peste 70% din echipa Franței e compusă din imigranți. Și Anglia, și Belgia sunt cam la fel. Sunt băieți care vor să trăiască o viață mai bună, să aibă 4 mese pe zi și șansa de a demonstra că sunt buni.

procent impresionant

Publicația Times of India a publicat recent un studiu în ceea ce privește numărul migranților din câteva naționale europene prezente la Mondialul din Rusia.

Traficul de fotbaliști e un lucru teribil, s-a ajuns la un nivel incredibil, chiar și la marile federații. Nu am nici o îndoială că în acest Mondial avem cel mai mare procent de imigranți dintotdeauna", a declarat Maradona pentru Telesur.

Francezii sunt lideri la acest capitol. 78,3% dintre jucătorii din lot sunt migranți. Un procent impresionant dacă ne raportăm la numărul relativ mic de migranți din întreaga Franță, aproximativ 6,8% din numărul total al populației.

Nu doar Franța se confruntă cu aceste cifre ridicate. Naționalele Elveției, cu 65,2%, Belgiei și Angliei, ambele cu 47,8% sau Germaniei, 39,1% se află în aceeași situație cu Franța. 

83 de jucători
din naționalele Franței, Elveției, Belgiei, Angliei, Germaniei, Portugaliei, Spaniei, Suediei, Danemarcei și Islandei sunt migranți

"Când lucrurile mergeau bine, mă numeau Romelu Lukaku, atacantul Belgiei. Când lucrurile nu mergeau la fel de bine, mă numeau Romelu Lukaku, atacantul belgian cu origini congoleze"
Romelu Lukaku, atacant Belgia

Programul semifinalelor la CM:

calendar10.07
calendar21:00 Franța - Belgia

calendar11:07
calendar21:00 Anglia - Suedia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
sibelius
sibelius  •  10 Iulie 2018, 14:45
Postat de andrei.33 pe 10 Iulie 2018, 13:20

Eu ma refer la baza de selectie nu la locul nasterii. Chiar trebui sa iti descifrez fiecare propozitie ca sa pricepi?

"Baza de selectie" istetule o reprezinta jucatorii nascuti/crescuti pe teritoriul francez. Ai nevoie de traducere din romana in romana ca sa pricepi?

andrei.33
andrei.33  •  10 Iulie 2018, 13:20
Postat de sibelius pe 10 Iulie 2018, 09:17

Da, "boss", asa e...francezii i-au zis mamei lui Mbappe : "hai sa nasti la Paris ca am vorbit noi cu mama Omida si iese fotbalist din el".

Eu ma refer la baza de selectie nu la locul nasterii. Chiar trebui sa iti descifrez fiecare propozitie ca sa pricepi?

sibelius
sibelius  •  10 Iulie 2018, 09:17
Postat de andrei.33 pe 09 Iulie 2018, 20:34

Ce are una cu alta? Eu nu sustin ca nu sunt in stare sa joace. Comparatia ta e nula. Sustin ca nu e corect ca unele tari sa aiba baza de selectie de pe vreo trei contimente. Pricepi?

Da, "boss", asa e...francezii i-au zis mamei lui Mbappe : "hai sa nasti la Paris ca am vorbit noi cu mama Omida si iese fotbalist din el".

Vezi toate comentariile (17)
Comentează